O Κώστας Σόμμερ θα γίνει μπαμπάς - Έγκυος η Βαλεντίνη Παπαδάκη

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην αποβολή που είχαν το καλοκαίρι

Όλα όσα είπε ο ηθοποιός για την αποβολή που είχα η σύντροφός του πριν λίγους μήνες

Ο Κώστας Σόμμερ θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς, αφού η σύντροφος του Βαλεντίνη Παπαδάκη είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι. 

Κώστας Σόμμερ: Δείτε τη νέα τρυφερή φωτογραφία με τη σύντροφό του

Το ζευγάρι έκανε την είδηση γνωστή πριν από μερικές μέρες και πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους, το μωράκι τους. 

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κώστας Σόμμερ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, στην οποία μίλησε για το ευτυχές γεγονός. 

Full in love ο Κώστας Σόμμερ: Κάνει καραντίνα στο βουνό με τη σύντροφό του!

«Είναι μια φάση στην οποία αλλάζεις σελίδα, βιβλίο, στάση ζωής και πάρα πολλά πράγματα και συναισθηματικά από ότι καταλαβαίνω σιγά σιγά στον εαυτό μου. Είναι πολύ διαφορετικό να σου αρέσουν τα παιδιά και διαφορετικό να μεγαλώσεις έναν άνθρωπο και να τον κάνεις σωστό για την κοινωνία. Είναι μια ευθύνη που νιώθεις πάνω σου και είναι πολύ όμορφη ταυτόχρονα», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός. 

Πως αντιμετώπισε το ζευγάρι την αποβολή  

Ο Κώστας Σόμμερ δεν δίστασε να αναφερθεί και στην δύσκολη περίοδο που βίωσε με την Βαλεντίνη Παπαδάκη μετά την αποβολή της. 

Κώστας Σόμμερ: Η σύντροφός του, Βαλεντίνη Παπαδάκη απέβαλε

«Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο για εσένα, να σε ολοκληρώσει και να μπεις στην διαδικασία να φέρεις έναν άνθρωπο μαζί του στον κόσμο. Για εμένα ήταν πάρα πολύ σημαντικό να βελτιώσω τα ποσοστά ώστε να επιτύχει αυτή η οικογένεια… Από την μία δεν μπορείς να προγραμματίσεις κάτι τέτοιο, γνωρίζεις έναν άνθρωπο και δεν ξέρεις ότι θα φτάσετε μέχρι εδώ. Δεν φτάνει να δεις απλά μια ωραία γυναίκα για να πεις ότι θα ανοίξεις σπίτι, χρειάζονται και άλλα πράγματα θεωρώ» είπε ο ηθοποιός με πολύ αγάπη για τη σύντροφό του.

«Για την δύσκολη στιγμή που είχαμε με την αποβολή, έμαθα ότι πάρα πολύς κόσμος το έχει περάσει αυτό. Εμείς στην αρχή πάθαμε σοκ, αλλά μετά καταλάβαμε ότι συμβαίνει σε πολλούς και είναι πολύ περίεργο το πώς φτιάχνετε ο ανθρώπινος οργανισμός… Εμείς πήγαμε παρακάτω και χωρίς πολύ άγχος, παίζει τεράστιο ρόλο η ψυχολογία, δεν απέτυχες, ούτε είναι απώλεια, δεν ήταν να γίνει» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, ο οποίος ανυπομονεί να γνωρίσει το παιδί του! 

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top