Κώστας Σόμμερ: Η σύντροφός του, Βαλεντίνη Παπαδάκη απέβαλε

Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό – Η ανάρτηση του στο Instagram

Με μία ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό, στο Instagram ο Κώστας Σόμμερ αναφέρθηκε εμμέσως πλην σαφώς στην εγκυμοσύνη της συντρόφου του και στην ατυχή της έκβαση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Znews, ο Κώστας Σόμμερ και η σύντροφός του περνούν δύσκολες στιγμές, καθώς η 26χρονη απέβαλε στην 8η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της. 

Πριν από μερικές εβδομάδες, είχε γίνει γνωστό ότι η σύντροφος του γνωστού ηθοποιού είναι έγκυος και διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. 

Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό ότι η εγκυμοσύνη της όμορφης μακιγιέζ δεν είχε ομαλή εξέλιξη και έτσι δεν μπόρεσε να ολοκληρωθεί. Μάλιστα η σύντροφός του Κώστα Σόμμερ έχει επιστρέψει στις δραστηριότητές της, στην ενασχόλησή της με την γυμναστική και τον αθλητισμό, δραστηριότητες τις οποίες είχε σταματήσει λόγω της εγκυμοσύνης. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💜

A post shared by V Λ L E N T I N E (@valentine.papadaki) on

Με την ανάρτησή του πριν από λίγη ώρα, ο Κώστας Σόμμερ στέλνει το μήνυμα του: «Η ζωή δεν είναι για να αποφεύγουμε τα χτυπήματα, αλλά για να συλλέγουμε τα σημάδια, που αποδεικνύουν τις μάχες που έχουμε περάσει και ακόμα στεκόμαστε όρθιοι, έτοιμοι για τον επόμενο αγώνα με χαμόγελο».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top