Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε στο Instagram το φύλο του μωρού που περιμένει

Ο μικρός Μάξιμος θα αποκτήσει αδερφό ή αδερφή;

Τρισευτυχισμένη είναι η Αθηνά Οικονομάκου, καθώς σε λίγους μήνες πρόκειται να κρατάει στην αγκαλιά της εκτός από τον μικρό Μάξιμο, και το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτα της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

οικονομάκου φύλο μωρού

Αθηνά και Φίλιππος θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά

Το ότι είναι έγκυος για δεύτερη φορά, το είχε γνωστοποιήσει η ίδια με μία πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της στο Instagram τον Ιανουάριο.

αθηνα οικονομακου περιμένει κορίτσι

Με αυτή τη φωτογραφία είχε αποκαλύψει ότι είναι ξανά έγκυος η Αθηνά Οικονομάκου

Το απόγευμα της Κυριακής 4 Μαρτίου, η ηθοποιός που βρίσκεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, θέλησε να μοιραστεί με τους followers της, το φύλο του μωρού που περιμένει.

Πριν ωστόσο, κάνει την ανακοίνωση του φύλου του, η ηθοποιός είχε ρωτήσει τους διαδικτυακούς της φίλους αν θέλουν να μάθουν και ποιο πιστεύουν ότι θα είναι το φύλο του.

Αφού έλαβε πολλά μηνύματα από τους followers της και τις προβλέψεις τους, η Αθηνά δημοσίευσε μία φωτογραφία στο παιδικό δωμάτιο που έχει ετοιμάσει κρατώντας ένα κοριτσίστικο φορεματάκι.

Αθηνά Οικονομάκου Αποκάλυψε στο Instagram το φύλο του μωρού που περιμένει

Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε στο Instagram το φύλο του μωρού που περιμένει

«It’s a girl», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της. «Και ναι! Το είχατε προβλέψει σωστά οι περισσότεροι», ανέφερε, κοινοποιώντας τα αποτελέσματα μίας δημοσκόπησης που είχε κάνει ρωτώντας ποιο πιστεύουν οι διαδικτυακοί της φίλοι ότι θα είναι το φύλο του μωρού,

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top