Νίκος Κοκλώνης: «Θα δίνουμε 50.000 στον καθένα για μία συνέντευξη;»

Καταγγελία για εκβιασμό εναντίον της γνωστής αισθητικού

Δείτε όσα είπε η σύμβουλος έκδοσης του περιοδικού OK! Σόνια Καζόνι στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Δεν ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο η είδηση που «έσκασε» την Πέμπτη ότι η γνωστή αισθητικός, της οποίας ο σύζυγος συνελήφθη για το ριφιφί στο Ψυχικό, ζητούσε 50.000 από τον Νίκο Κοκλώνη για όσα γράφονται για εκείνη στο περιοδικό OK!.

Το πρωί της Παρασκευής ο Νίκος Κοκλώνης, ιδιοκτήτης του εν λόγω εντύπου, μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μετά την καταγγελία που έκανε εναντίον της στο τμήμα εκβιαστών.

«Εμείς, όπως κάθε βδομάδα, προσπαθούμε να βγάλουμε εξώφυλλα που να έχουν επικαιρότητα και να λένε την αλήθεια. Στο μίτινγκ για τα θέματα του περιοδικού, αποφασίσαμε ότι θα ασχοληθούμε με το θέμα της αισθητικού και του 58χρονου συζύγου της που εμπλέκεται στην υπόθεση του ριφιφί στο Ψυχικό. Η αισθητικός έγραφε στο περιοδικό ΟΚ! όσο ήταν στον όμιλο ΑΝΤ1 και αργότερα δύο φορές για εμάς κι είχε άμεση επαφή με τον διευθυντή του περιοδικού, Νίκο Γεωργιάδη. Είχε κάνει μία συνέντευξη και μία φωτογράφιση παλιότερα, την οποία δεν την παίξαμε. Δεν την είχαμε στις προτεραιότητες. Μόλις συνέβη, λοιπόν, αυτό το θέμα, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με το θέμα και να πάρουμε δηλώσεις, αλλά και να το συνοδεύσουμε με το δικαστικό ρεπορτάζ. Αυτό έγινε. Στο εξώφυλλο ασχολούμαστε με την υπόθεση της κι όλα τα υπόλοιπα», είπε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Κοκλώνης: Γνωστή αισθητικός μου ζητά 50.000 ευρώ για μία φωτογραφία της

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Χθες, το πρωί 7.45 βλέπω 5 αναπάντητες από το κινητό της. Με παίρνει ο Νίκος Γεωργιάδης και μου λέει ότι έχουμε μεγάλο πρόβλημα και μας απειλεί η αισθητικός, ζητώντας 50.000 ευρώ, θέλει να τα έχει στη μία το μεσημέρι, αλλιώς θα φέρει τα κανάλια. Μέχρι να τελειώσω το μπάνιο μου -είχα σκοπό να την πάρω και τηλέφωνο-, μου στέλνει το μήνυμα. Η συγκεκριμένη κυρία θεώρησε πως όλη αυτή η αρνητική δημοσιότητα που έχει πάρει, πρέπει να την εξαργυρώσει σε χρήματα. Είχε μια αντίστοιχη πρόταση από άλλο περιοδικό, όχι όμως για αυτά τα λεφτά, θεώρησε ότι εγώ που ακούγεται ότι δίνω μεγάλα ποσά, θα πάρει τα 50.000 ευρώ. Όσο έχω στην κατοχή μου το περιοδικό ΟΚ!, δεν υπάρχει περίπτωση να μην πω την αλήθεια και να με φιμώσει η ίδια ή οποιοσδήποτε».

«Είναι ο τρόπος που ζήτησε αυτό το ποσό. Ούρλιαζε στο τηλέφωνο του Νίκου Γεωργιάδη. Αφού έγιναν όλα αυτά, μου έστειλε μήνυμα και μου είπε ότι την έχει προσβάλει το τηλεοπτικό σποτ για το περιοδικό και ζητά απόσυρση για να μη φαίνεται ότι έδωσε συνέντευξη. Είχε ενημερωθεί κι εκείνη και οι δικηγόροι της για το ρεπορτάζ και η φωτογράφιση έγινε εν γνώση της. Που κάναμε λάθος; Αν έχουμε φτάσει στο σημείο να απειλεί κάποιος τα περιοδικά, τι θα κάνουμε; Θα δίνουμε 50.000 στον καθένα για μία συνέντευξη;», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός.

Σύμβουλος έκδοσης περιοδικού OK!, Σόνια Καζόνι: «Η φωτογράφιση έγινε με τη συναίνεσή της»

Η σύμβουλος έκδοσης του περιοδικού ΟΚ! Σόνια Καζόνι, μίλησε λίγη ώρα μετά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», εξηγώντας ακριβώς τι έχει συμβεί.

«Στο τεύχος του Σαββάτου έχουμε ένα ρεπορτάζ που έχει κάνει η αστυνομική ρεπόρτερ, Νάντια Αλεξίου, που αφορά το ριφιφί. Το ρεπορτάζ είναι εκτενές, αφορά πράγματα που έχουμε διαβάσει στα sites και τις εφημερίδες και η δημοσιογράφος επικοινώνησε και με τον δικηγόρο του 58χρονου, Αντώνη Βουλγαράκη. Είναι ενήμερος ο δικηγόρος για το ρεπορτάζ. Επίσης, είχαμε επικοινωνήσει και με τη γνωστή αισθητικό για να μας κάνει κάποια δήλωση, αλλά αποφάσισε να μην κάνει δηλώσεις.

«Οι φωτογραφίες από το σπίτι της που υπάρχουν μέσα στο περιοδικό, είναι από φωτογράφιση με συναίνεσή της. Ο εκδότης κύριος Κοκλώνης είναι εμβρόντητος γιατί από το πρωί λαμβάνει κλήσεις και μηνύματα που φαίνονται ξεκάθαρα απειλητικά κι εκβιαστικά, ζητώντας χρήματα. Έχουμε μείνει άναυδοι» είπε χαρακτηριστικά κι επεσήμανε ότι όλοι οι άνθρωποι του ΟΚ! δεν έχουν καταλάβει τον λόγο που ζητάει τα 50.000 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top