Ηλίας Βρεττός: Η σύντροφός του και το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή

Τι είπε ο τραγουδιστής στη συνέντευξη που έδωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Πρώτη φορά μίλησε δημόσια για τη σύντροφό του ο Ηλίας Βρεττός στη συνέντευξη που έδωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2Night Show».

«Θέλω να κάνω παιδί. Η Αναστασία, έτσι λέγεται η κοπέλα μου, δεν έχε καμιά σχέση με τον χώρο και γι΄ αυτό στεριώσαμε τελικά. Είμαστε πάρα πολύ καλά μαζί. Το λέω πρώτη φορά εξάλλου είμαστε μαζί 2,5 χρόνια. Είμαι σε μια πολύ καλή πορεία για τον γάμο την οικογένεια μαζί. Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά», είπε ο τραγουδιστής. 

Η σύντροφος του Ηλία Βρεττού, Αναστασία με τη μητέρα του

Η σύντροφος του Ηλία Βρεττού, Αναστασία με τη μητέρα του / Φωτογραφία: NDP

Η σύντροφος του είναι personal trainer και δεν της αρέσει η προβολή και τα φώτα της δημοσιότητας. Τον περασμένο Ιούνιο, η ίδια βρέθηκε μαζί με τη μητέρα του Ηλία Βρεττού σε νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανιζόταν ο τραγουδιστής.

Φυσικά, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο τροχαίο ατύχημα που είχε πριν από 3 χρόνια, ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας και του άλλαξε τη ζωή:    

«Έχουν περάσει 3 χρόνια από το ατύχημα. Είχα και μια περιπέτεια υγείας με το νεφρό όταν ήμουν 13 και κόντεψα να το χάσω. Γενικά έχω τομές σε όλο μου το κορμί κι είναι τα παράσημά μου. Έχω κάνει τατουάζ σε όλες μου τις τομές γιατί δεν αγάπησα ποτέ τα σημάδια μου. Οι χαρακιές στο κορμί είναι και χαρακιές στην ψυχή και στο μυαλό. Είναι και πως το βλέπεις κι έχει σημασία κι η ψυχολογία.
Άλλαξα σχέσεις με ανθρώπους. Ο αδερφός μου, μετά το ατύχημα, ήρθε μόνιμα στην Ελλάδα. Άλλαξα φίλους και συνεργάτες κι ήρθαν κάποιοι καινούριοι.

Πιστεύω στο Θεό γιατί έχω νιώσει το άγγιγμά του… Είναι θαύμα που μιλάμε. Το αυτοκίνητο που ήμουν εγκλωβισμένος για 50 λεπτά ήταν μια άμορφη μάζα. H παραμόρφωση της καμπίνας ήταν τέτοια που οι ειδικοί είπαν ότι δεν βγαίνει κανείς ζωντανός από τέτοιες καταστάσεις… και συγκεκριμένα στην θέση του συνοδηγού που ήμουν εγώ. Ήταν της Αγίας Φιλοθέης εκείνη τη μέρα και από τότε της ανάβω κερί κάθε χρόνο».


Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top