Ελεονώρα Μελέτη: Στη minimal κουζίνα της μαζί με τον Θοδωρή Μαροσούλη

Η κόρη τους, Αλεξάνδρα, σε ρόλο φωτογράφου

Η μικρή Αλεξάνδρα βγήκε για παιχνίδια στο χιόνι

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτώντας συχνά στιγμές από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή. 

Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια αποφάσισε να μας ξεναγήσει στον χώρο του σπιτιού της, όπου μαζί με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, και τη μονάκριβη κόρη τους, Αλεξάνδρα, στεγάζουν την οικογενειακή τους ευτυχία.

Ελεονώρα Μελέτη: Το λαχταριστό γλυκό που έφτιαξε για την οικογένειά της

Συγκεκριμένα η μικρή Αλεξάνδρα αναλαμβάνοντας χρέη φωτογράφου απαθανάτισε τους γονείς της μέσα στην κουζίνα τους και στη συνέχεια η γλυκιά μανούλα ανήρτησε τα σχετικά στιγμιότυπα στο instagram, δίνοντας παράλληλα στους followers της μία γεύση από τη minimal κουζίνα της.

Ε. Μελέτη: «Με ρωτάτε γιατί δεν μιλάει κανείς και για την τηλεόραση...»

«Ξέρω, δεν είναι καθόλου instagraμικες φωτογραφίες, ΑΛΛΑ όσο κ αν σας φαίνεται περίεργο τις έβγαλε η Αλεξάνδρα μου που ακόμα δεν είναι 3!!! Πήγαινε μια σε μένα μια στον μπαμπά της κ μας έλεγε: «γέλασε μου α βγάλω μια τογραφια» έβγαζε τη φωτογραφία τη κοίταγε κ χαιρόταν με τη καρδιά της, γελούσε με τη ψυχή της! Κ νομίζω αυτές είναι οι πιο όμορφες «τογραφιες» στο προφίλ μου! #photography #mybaby #mydaughter #mylove #artist», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα η Ελεονώρα Μελέτη.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top