«Λύγισε» η Νατάσα Θεοδωρίδου: «Καλύτερα ρώτα με για τα διαζύγια»

Τι είπε η τραγουδίστρια στον Νίκο Χατζηνικολάου

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», όπου τα είπε όλα. Μάλιστα, από τη συγκίνησή της έβαλε τα κλάματα όταν περιέγραψε τη διαδρομή της -επαγγελματικά- από Θεσσαλονίκη – Αθήνα. 

Η τραγουδίστρια «λύγισε» όταν θυμήθηκε την πρώτη φορά που άκουσε τραγούδι της στο ραδιόφωνο: «Ζούσα στη Βούλα τότε, μόλις είχα έρθει από Θεσσαλονίκη… Ζήτησα να μάθω κατά που πέφτει η θάλασσα για να μείνω κοντά. Βρήκα ένα επιπλωμένο σπίτι. Είχα και τη μεγάλη μου κόρη τότε μαζί 1,5 χρονών και δεν ήξερα τι θα συμβεί. Θέλησα να είμαι οχυρωμένη ότι αν δεν πετύχει κάτι, να επιστρέψω στην πόλη μου. Ήμουν για κάποιο λόγο στα Βόρεια Προάστια και κατέβαινα με το αυτοκίνητο την Κηφισίας και ακούω το τραγούδι μου, το "Δίχως λόγο και αφορμή" και σταμάτησα στην άκρη.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Βόλτα στη Γλυφάδα

Συγκινούμαι πολύ τώρα που το λέω. Το απόλαυσα μόνη μου. Ξέρεις στη ζωή μου ενώ συνέβαινε κάτι καλό, παράλληλα τελείωνε κάτι άλλο. Ήταν μια αρχή κι ένα τέλος και μου έλειπε κι η Θεσσαλονίκη. Πω πω ρώτα με για γάμους, ρώτα με για τα διαζύγια, αυτά τα λέω εύκολα. Είδες τι παθαίνω με το τραγούδι; Ναι πάμε σε διαφημίσεις.»

Νατάσα Θεοδωρίδου στο Ενώπιος Ενωπίω

Θεοδωρίδου: Οι σχέσεις και το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου

Η Νατάσα εξομολογήθηκε ότι δε σκέφτεται να κάνει έναν τρίτο γάμο, ωστόσο, θα ήθελε έναν σύντροφο «μάγκα»:

«Οι σχέσεις των ανθρώπων είναι δύσκολο μονοπάτι και για να πετύχεις σε βάθος χρόνου θέλει άλλα πράγματα. Με φλερτάρουν οι άντρες» είπε και συνέχισε, «είναι ανόητο ένας άνθρωπος να παίρνει το σταριλίκι στο σπίτι του. Η καριέρα μου έπαιξε ρόλο στα διαζύγιά μου, το σταριλίκι όχι. Οι λόγοι είναι, αυτό το τραγούδι. Αυτός ο έρωτας, αυτό το για πάντα. Μπορεί να μη θέλω να ξεπεράσει κάποιος άλλος αυτόν τον έρωτα. Μάλλον δεν είμαι ιδανικός σύντροφος… Αποκλείω το ενδεχόμενο ενός ακόμα γάμου. Σκέφτομαι ότι τώρα θα εκτεθώ γιατί μετά από καιρό να με δω και να πω δες τι έλεγες. Η πρώτη μου απάντηση είναι ότι δε θέλω άλλο γάμο αλλά η δεύτερη είναι ότι θα ήθελα έναν σύντροφο, να με καθοδηγήσει εκεί που θέλει, να με ξεκουράσει…. έναν δυνατό άνθρωπο, μάγκα, δυνατό που θα με πάει σε έναν νέο δρόμο».

Η δήλωση που είχε κάνει πριν από χρόνια ότι δε θέλει λουλούδια στα μαγαζιά που τραγουδάει

Η Νατάσα Θεοδωρίδου δε δίστασε να αναφερθεί και στη δήλωση που είχε κάνει πριν πολλά χρόνια για τα λουλούδια και τα μπουζούκια.

«Ήμουν 32 ετών τότε… Εξετέθην με τη δήλωση αυτή, δεν μπορώ να πω τίποτα. Εκείνη την εποχή υπήρχαν πάρα πολλά εμπόδια να γίνει το σχήμα που έγινε. Μηχανεύτηκα αυτό το τέχνασμα εκ του πονηρού, έπρεπε να κάνω κάτι για να πείσω κάποιον να έρθει να με ακούσει… Ήταν η πρώτη φορά που εμφανιζόμουν μόνη μου… Τα λουλούδια όμως είναι ένα αναπόσπαστο μέρος της διασκέδασής μας και δεν είναι κακό αλλά κάποιες φορές ξεφεύγει» είπε.

Η ηλικία της και οι πλαστικές

Προς το τέλος της συνέντευξης η τραγουδίστρια αποκάλυψε την ηλικία της η οποία είναι 50 ετών και δήλωσε απόλυτα συμφιλιωμένη με αυτήν! Παραδέχτηκε ότι έχει κάνει επεμβάσεις στο πρόσωπό της και είναι υπέρ αυτών εφόσον αυτές κάνουν κάποιον χαρούμενο αλλά δε φτάνουν στην υπερβολή και τα όρια παραμόρφωσης.

 

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top