Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Πήρε θέση για τα επεισόδια βίας στη Νέα Σμύρνη

«Ο Δήμος οφείλει να εκφράζει τους δημότες του»

Δείτε το ρεπορτάζ του Star σχετικά με τις επιθέσεις που δέχονται οι αστυνομικοί

Όπως είναι γνωστό, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη. Μετά τις χθεσινές εικόνες ντροπής και τα επεισόδια βίας από την αστυνομία εις βάρος πολιτών, ο γνωστός σεφ θέλησε να τοποθετηθεί.

Νέας Σμύρνη: Εισαγγελική παρέμβαση για τα επεισόδια στην πλατεία

Ο Δήμος της Νέας Σμύρνης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:  «Ο Δήμος οφείλει να εκφράζει τους δημότες του»

«Καταδικάζουμε τη βία από όπου κι αν προέρχεται. Οι εικόνες που είδαμε σήμερα στην Πλατεία δεν τιμούν ούτε την πόλη μας, ούτε τους πολίτες, ούτε την Αστυνομία. Είναι δύσκολο να τηρούνται τα μέτρα, αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Αντιλαμβανόμαστε ότι τα μέτρα έχουν κουράσει τον καθένα. Η συνύπαρξη στον δημόσιο χώρο είναι ελεύθερη για όλους τους πολίτες, αλλά και οι κανόνες δημόσιας υγείας πρέπει να τηρούνται από όλους για να διασφαλίσουμε το υπέρτατο αγαθό της ζωής. Η υπομονή όλων μας δοκιμάζεται καθημερινά, κοινός στόχος να ξεπεράσουμε την πανδημία με τις λιγότερες απώλειες».

MasterChef 5: Για ποιο λόγο εκνευρίστηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος;

Τα σχόλια που υπήρχαν κάτω από την ανακοίνωση ήταν στην πλειονότητά τους αρνητικά. Μαζί τους συντάχθηκε και ο κριτής του MasterChef, ο οποίος άφησε αιχμές για το περιεχόμενο της ανακοίνωσης και κυρίως για την επιλογή των… ίσων αποστάσεων.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top