Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Ήρθε η ώρα να πουν τα πάντα για το Megxit!

θα δώσουν την πρώτη τους συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ

Tο ρεπορτάζ για τη μεγάλη δικαστική νίκη της Meghan Markle όπως προβλήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star- 13/02/21

Την πρώτη τους συνέντευξη θα δώσουν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle από τότε που απομακρύνθηκαν από τη βρετανική βασιλική οικογένεια! Θα την παραχωρήσουν στην Όπρα Γουίνφρεϊ τον επόμενο μήνα.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CBS, η συνέντευξη θα προβληθεί στις 7 Μαρτίου.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η ανακοίνωσή της για την εγκυμοσύνη της Meghan Markle

«Η Γουίνφρεϊ θα μιλήσει με τη Meghan, τη δούκισσα του Σάσεξ, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, που θα καλύπτει τα πάντα, από τη ζωή της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, τον γάμο της, τη μητρότητα, το φιλανθρωπικό έργο της έως το πώς διαχειρίζεται τη ζωή υπό ασφυκτική δημόσια πίεση», αναφέρει το CBS σε μια ανακοίνωση.

Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry: Περιμένουν το δεύτερο παιδί τους!

«Αργότερα, τις δύο γυναίκες θα συναντήσει ο πρίγκιπας Harry, προκειμένου το ζευγάρι να μιλήσει για την απόφασή του να μετακομίσει στις ΗΠΑ, τις ελπίδες και τα όνειρά τους για το μέλλον και την οικογένειά τους, που μεγαλώνει».

Το ζευγάρι, που ανακοίνωσε χθες ότι περιμένει το δεύτερο παιδί του, προκάλεσε σοκ στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας πέρυσι, γνωστοποιώντας τα σχέδιά του να απαρνηθεί τα βασιλικά καθήκοντά του.

 

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top