Βασίλισσα Ελισάβετ: Η ανακοίνωσή της για την εγκυμοσύνη της Meghan Markle

Πώς αντέδρασε το παλάτι του Μπάκιγχαμ

Πώς σχολίασαν στους Κου Κου την εγκυμοσύνη της Meghan Markle

Είναι γεγονός! Σε λίγους μήνες ο πελαργός θα επισκεφθεί για δεύτερη φορά τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry.

Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry: Περιμένουν το δεύτερο παιδί τους!

Τα χαρμόσυνα νέα για την εγκυμοσύνη της Δούκισσας του Σάσεξ… ταξίδεψαν, όπως είναι φυσικό, μέχρι τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ, μέσω εκπροσώπου, της δήλωσε πολύ χαρούμενη για το νέο μέλος της οικογένειας του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle.

Ο εκπρόσωπος είπε πως η βασίλισσα και ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος, ο πατέρας του Harry, πρίγκιπας Κάρλος, και ολόκληρη η οικογένεια είναι «πολύ χαρούμενοι» και εύχονται στο ζευγάρι τα καλύτερα.

Τον Μάϊο του 2019, το ερωτευμένο ζευγάρι υποδέχτηκε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά του, τον μικρό Archie, ο οποίος θα αναλάβει τον ρόλο του μεγάλου αδερφού. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το μωράκι θα είναι 8ο στη σειρά διαδοχής του θρόνου.

H Meghan και ο Harry το τελευταίο διάστημα έχουν μετακομίσει στην Αμερική, έχουν απαρνηθεί τα βασιλικά τους καθήκοντα και πλέον ζουν σαν… κοινοί θνητοί.

Μάλιστα, η χρηματοδότηση τους είναι από άλλες πηγές και όχι από το παλάτι, μιας και η απόφασή τους να απομακρυνθούν από τη βασιλική οικογένεια «πίκρανε» τα μέλη της.

Έτσι η σχέση τους με τη Βασίλισσα Ελισάβετ είναι… ψυχρές!


Δείτε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top