Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry: Περιμένουν το δεύτερο παιδί τους!

Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram

Tο ρεπορτάζ για τη μεγάλη δικαστική νίκη της Meghan Markle όπως προβλήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star- 13/02/21

Η οικογένεια της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry αναμένεται να μεγαλώσει, αφού σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ περιμένουν το δεύτερο παιδί τους μαζί, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του ζευγαριού ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Δικαστική νίκη της Meghan για τη δημοσίευση επιστολής στον πατέρα της

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Archie πρόκειται να γίνει ο μεγάλος αδερφός. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ είναι πολύ χαρούμενοι που περιμένουν το δεύτερο παιδί τους», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Η Meghan και ο Harry  ανακοίνωσαν τα ευχάριστα νέα με μια εκπληκτική ασπρόμαυρη φωτογραφία που τραβήχτηκε εξ αποστάσεως από τον φίλο τους και φωτογράφο Misan Harriman.

Στη φωτογραφία, οι δυο τους είναι καθισμένοι στην εξοχή, με την φουσκωμένη κοιλίτσα της Markle να διακρίνεται κάτω από το Carolina Herrera φόρεμά της, το οποίο είναι το ίδιο που είχε σχεδιάσει ειδικά για εκείνη  ο  καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου, Wes Gordon όταν ήταν έγκυος στον Archie.

 

Meghan Markle: «Καθώς κρατούσα το πρώτο παιδί μου, έχανα το δεύτερο»

Μέγκαν Μαρκλ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την είδηση ότι απέβαλε

Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη ότι η Meghan είχε αποβάλει τον περασμένο Ιούλιο.


Δείτε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top