Δικαστική νίκη της Meghan για τη δημοσίευση επιστολής στον πατέρα της

Δικαστής συμφώνησε στην παραβίαση της ιδιωτικότητάς της

Το ρεπορτάζ για τη μεγάλη δικαστική νίκη της Meghan Markle όπως προβλήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star- 13/02/21

Μεγάλη δικαστική νίκη πέτυχε η Meghan Markle σε βάρος βρετανικής tabloid εφημερίδας, η οποία είχε δημοσιεύσει επιστολή της προς τον πατέρα της, χωρίς τη συναίνεσή της.

Η Meghan Markle κατηγορεί τα ΜΜΕ για την κακή σχέση με τον πατέρα της

Ένας δικαστής αποδέχτηκε τους ισχυρισμούς της παραβίασης της ιδιωτικότητάς της μετά τη δημοσίευση από τη «Μail On Sunday» μιας επιστολής προς τον πατέρα της, στην οποία έβγαιναν τα «άπλυτα» τους στη φορά. Τώρα η Δούκισσα του Σάσεξ στέλνει στο εδώλιο του κατηγορουμένου τους υπεύθυνους της εφημερίδας.

Meghan Markle: Έχασε τη δικαστική μάχη με βρετανική ταμπλόιντ

Ο πόνος που προκάλεσε ήταν βαθύς, είχε πει η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι. Ο πατέρας της δεν είχε πάει καν στον γάμο.

Meghan Markle-Harry: Καταφεύγουν στη δικαιοσύνη για τον γιο τους

Τόσα χρόνια μετά νιώθει δικαιωμένη. Πλέον, το πριγκιπικό ζευγάρι με αυτήν τη δικαστική νίκη, κατάφερε να βάλει φρένο στο να κρεμαστούν στα μανταλάκια και άλλες πιπεράτες στιγμές της ζωής τους.

Meghan Markle και πρίγκιπας Harry στο Mountbatten Μουσικό Φεστιβάλ του Λονδίνου, τον Μάρτιο του 2020- φωτογραφία ΑΡ

Meghan Markle και πρίγκιπας Harry στο Mountbatten Μουσικό Φεστιβάλ του Λονδίνου, τον Μάρτιο του 2020- φωτογραφία ΑΡ

Υπενθυμίζεται ότι η Meghan και ο Harry εξοργίστηκαν όταν έμαθαν ότι ο Thomas Markle είχε συνεργαστεί κρυφά με έναν Βρετανό παπαράτσι για να δημοσιεύσει φωτογραφίες του καθώς ετοιμάζονταν για τον πριγκιπικό γάμο. Τελικά ο Τόμας δεν παραβρέθηκε στο γάμο καθώς επικαλέστηκε ότι υπέστη καρδιακή προσβολή και πως οι γιατροί του τον προειδοποίησαν ότι ένα ταξίδι στο Λονδίνο θα μπορούσε να τον σκοτώσει και αργότερα έδωσε στη Daily Mail να δημοσιεύσει το γράμμα που το απέστειλε και στο οποίο η Meghan ανέφερε ότι στεναχωρήθηκε από την απουσία του. 


Από τότε εκμεταλλευόμενος τη φήμη της κόρης του γύρισε ένα ντοκιμαντέρ για το Channel 5, με τίτλο «Thomas Markle: My Story», ενώ μοιράστηκε προσωπικές φωτογραφίες από την παιδική ηλικία της δούκισσας του Σάσεξ και παραδέχτηκε ότι για τη συνέντευξη που έδωσε πληρώθηκε καθώς η Meghan, ο Harry και η βασιλική οικογένεια του «χρωστάνε», όπως είχε δηλώσει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top