Ακρίτα για Λιγνάδη: «Έφυγε στο εξωτερικό για να προλάβει το αυτόφωρο»

Η δημοσιογράφος «ξαναχτυπά» με νέα της ανάρτηση για τον ηθοποιό - σκηνοθέτη

Ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, κ.Γεωργουλέας, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για το φλέγον ζήτημα της παραίτησής του από το Εθνικό Θέατρο και όσα ακούγονται για εκείνον

«Ξαναχτύπησε» η Έλενα Ακρίτα, με νέα ανάρτησή της στο Facebook, όπου ανέφερε ότι ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης και μέχρι πρότινος, καλλιτεχνικός διευθυντής στο Εθνικό Θέατρο, Δημήτρης Λιγνάδης, διέφυγε στο εξωτερικό για να γλυτώσει, όπως έγραψε χαρακτηριστικά, το αυτόφωρο!

Αποκλειστικό: Η σκληρή απάντηση του Δημήτρη Λιγνάδη σε όσους τον κατηγορούν

ακριτα λιγνάδης

Η Έλενα Ακρίτα και ο Δημήτρης Λιγνάδης το 2016 στο Εθνικό Θέατρο/ NDP Photo Agency

«Πληροφορίες λένε πως διέφυγε ο Λιγνάδης στο εξωτερικό για να προλάβει το αυτόφωρο», έγραφε στην ανάρτησή της τη γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας προσθέτοντας ωστόσο, πως «η είδηση είναι με επιφύλαξη».

«Αν επιβεβαιωθεί όμως, ποια είναι η θέση της Μενδώνη;», διερωτήθηκε η ίδια.

ακρίτα λιγνάδης εξωτερικό

Οι φερόμενες καταγγελίες κατά του Δημήτρη Λιγνάδη δεν έχουν «μεταφραστεί» νομικά και μέχρι στιγμής όλα βρίσκονται στο στάδιο της καταγγελίας και των φημών.

Να θυμίσουμε ότι η Έλενα Ακρίτα ήταν η πρώτη που είχε ανακοινώσει ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης θα υποβάλει την παραίτησή του από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου στην υπουργό, Λίνα Μενδώνη. Μία είδηση, που αν και αρχικά διαψεύστηκε, λίγες μέρες μετά, όπως όλοι ξέρουμε, επιβεβαιώθηκε.

Δημήτρης Λιγνάδης: Παραιτήθηκε από το Εθνικό Θέατρο

Απειλητικές αφίσες με το πρόσωπο του Λιγνάδη

Αφίσες έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους σε δημόσιους χώρους, κολώνες και στάσεις λεωφορείων, με απειλές κατά του Δημήτρη Λιγνάδη! 

Οι συνεχείς καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τις σεξουαλικές κακοποιήσεις στον χώρο του θεάματος, φαίνεται να έχουν εξοργίσει την κοινή γνώμη, με την κατάσταση να... ξεφεύγει.

Όσα είπε ο δικηγόρος του Δ. Λιγνάδη, κ. Νίκος Γεωργουλέας στο κεντρικό δελτίο του Star την Πέμπτη 11/2

«Τις τελευταίες ημέρες ο κύριος Λιγνάδης έχει γίνει δέκτης ανήθικων επιθέσεων και συκοφαντικών σχολίων. Έχει επιλέξει να απαντήσει με τον δέοντα τρόπο στον χρόνο που θα κρίνει κατάλληλο και κυρίως ενώπιον του φυσικού δικαστή. Τώρα κάποιοι εξέλαβαν αυτή τη στάση ως αδυναμία και δυστυχώς άλλοι όταν διαπίστωσαν ότι δεν αντιδρά σπασμωδικά, όπως μάλλον ήλπιζαν, προχώρησαν ακόμα περισσότερο. Ουσιαστικά, θα χρησιμοποιήσω και την έκφρασή του, ότι βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα, όπου περιλαμβάνει κάθε μέρα και μία διαφορετική ιστορία και μάλιστα από ανθρώπους που έχουν υπάρξει κάποτε και συνεργάτες του. Καλά τους περισσότερους δεν τους γνωρίζει ούτε κατ’ όψιν, και οι περισσότεροι δεν λένε καν το όνομά τους!» είπε ο δικηγόρος του Δ. Λιγνάδη, κ. Νίκος Γεωργουλέας στο κεντρικό δελτίο του Star την Πέμπτη 11/2.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top