Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Με τον Σπύρο ήταν γρήγορο και κεραυνοβόλο»

Πρώτη φορά μίλησε για τον άντρα της και τον γάμο τους

Η συνέντευξη της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στον Νίκο Μουτσινά

Πρώτη φορά μίλησε δημόσια για τον γάμο της η Ελεωνόρα Ζουγανέλη! Η ερμηνεύτρια παντρεύτηκε με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Σπύρο Δημητρίου στις Σπέτσες στις 10 Οκτωβρίου κάτω από άκρα μυστικότητα.

Ζουγανέλη: Τραγουδάει στον άντρα της και λιώνει - Εκείνος της παίζει πιάνο!

Στον γάμο τους στις Σπέτσες που έγινε στις 10 Οκτωβρίου 2020 - Ποζάρουν ευτυχισμένοι

Αν και οι πάντες πίστευαν πως ο γάμος τους θα αναβληθεί λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό, το ζευγάρι έκανε την έκπληξη και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο νησί!

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Όλες οι λεπτομέρειες για το νυφικό που φόρεσε

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ήταν σήμερα καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για τη σχέση της αλλά και τον ξαφνικό γάμο της με τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου!

«Ήταν πολύ όμορφα και για μένα και για όλους. Ήταν πολύ τονωτικό μέσα σε όλη αυτή την απομόνωση. Το ότι σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα βρέθηκε ο άνθρωπος που μπορεί να υπάρξει δίπλα μου και να υπάρξω και ‘γω σ αυτόν, μας τόνωσε πολύ! Ήταν όλο πολύ γρήγορο και κεραυνοβόλο. Αλλά ταιριάζει και σε μένα και στον Σπύρο. Και ‘γω και ο Σπύρος δεν είμαστε 23 χρόνων, ήμασταν συνειδητοί και οι δυο. Είμαστε συντονισμένοι και όταν γνωριστούμε, θα συντονιστούμε ακόμα περισσότερο».
 

 

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top