Έλληνας ηθοποιός: «Από τους άνδρες παλαιάς κοπής προσπαθούμε να γλιτώσουμε»

Η σπόντα για τη δήλωση του Παύλου Χαϊκάλη

Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε το πρωί της Κυριακής η δήλωση του Παύλου Χαϊκάλη ότι ανήκει στην κατηγορία ανδρών παλαιάς κοπής. Αυτή ήταν η απάντησή του στην Ηλιάνα Αραβή, που τον κατηγόρησε για σεξουαλική παρενόχληση, όταν ήταν φοιτήτρια στη δραματική σχολή, όπου δίδασκε ο γνωστός ηθοποιός. 

Το αιχμηρό σχόλιο της Έλενας Ακρίτα για τις δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη

Ο Αλέξανδρος Πέρρος, ο νεαρός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Αγγελική» του Alpha, μέσα από το Instagram πέταξε το «καρφί» του στον βετεράνο συνάδελφό του και μοιράστηκε μια ιστορία από μικρότερη ηλικία, όταν γοητεύτηκε από μια μαθήτριά του σε σχολή χορού. 

Αλέξανδρος Πέρρος

Ο ανερχόμενος ηθοποιός Αλέξανδρος Πέρρος /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Όπως έγραψε σε story του: «Ένα ωραίο απόγευμα πριν αρκετά χρόνια, 26 ήμουν θαρρώ, σε μια Σχολή Χορού στην Γλυφάδα όπου δίδασκα latin χορούς, εμφανίστηκε ένα πανέμορφο και φωτεινό κορίτσι για να κάνουμε μάθημα. Αδιανόητα γοητευμένος μετά το πέρασμα του μαθήματος πηγαίνω στη διεύθυνση της σχολής και δηλώνω ότι δεν θέλω να αναλάβω τη συγκεκριμένη μαθήτρια γιατί μου άρεσε! Πολύ! Η διεύθυνση έκανε αποδεκτό το αίτημά μου. Λίγο αργότερα με αυτή την κοπέλα αρχίσαμε να μιλάμε εκτός σχολής. Δημιουργήθηκε ένας ειλικρινής και ουσιαστικός έρωτας. 

Παύλος Χαϊκάλης: Ηθοποιός δείχνει τα ερωτικά μηνύματα που της έστελνε

Λίγα λόγια από έναν όχι παλιάς κοπής άνδρα. Από την παλιά κοπή προσπαθούμε να γλιτώσουμε σε όλα τα επίπεδα. Η δικαιολογία του “είμαι ερωτευμένος με το θύμα” έχει ακριβώς την ίδια λογική με όσους ενοχοποιούνται και ισχυρίζονται μετά ότι ήταν ψυχικά ασθενείς για να γλιτώσουν τη μπουζού και να πάνε σε ψυχιατρική πτέρυγα». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top