Ηθοποιός δείχνει τα ερωτικά μηνύματα που είχε λάβει από τον Παύλο Χαϊκάλη

Νέα καταγγελία μετά την απάντηση του ηθοποιού στην Ηλιάνα Αραβή

Τη δική του απάντηση στις καταγγελίες της Ηλιάνα Αραβή, χωρίς να τον κατονομάσει, έδωσε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Μετά τον ισχυρισμό της Ηλιάνας Αραβή για σεξουαλική παρενόχληση από τον Παύλο Χαϊκάλη, μια Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός και σεναριογράφος, η Sky Maddas, τον καταγγέλλει για απρεπή συμπεριφορά.

Παύλος Χαϊκάλης: Η απάντησή του στην καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή

Η Μαρία Ταβερναράκη με tweets που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό αποκάλυψε τα μηνύματα που της έστελνε ο ηθοποιός το 2011, όταν εκείνη ήταν μόλις 18 ετών. Σύμφωνα με τα μηνύματα που έδειξε η ίδια, φαίνεται ο ηθοποιός να κάνει ερωτικά σχόλια για κάποιες φωτογραφίες της με μαγιό, λέγοντάς της, μάλιστα, ότι έχει πάθος με τα πόδια. 

H Sky Maddas

Η Μαρία Ταβερναράκη ή αλλιώς γνωστή ως Sky Maddas

«Αύγουστος του 2011. Χτυπάει το μέσεντζερ και βλέπω το όνομα του κ. Χαϊκάλη. Είχα ταχυπαλμία. Από μικρή ήθελα να γίνω ηθοποιός και εκείνη την περίοδο έβλεπα φανατικά το 50-50, μια από τις αγαπημένες μου ελληνικές σειρές, ακόμα και σήμερα. Ντράπηκα ,αλλά αναρωτιόμουν τι να απαντήσω σ’ αυτά τα μντ που έλαβα. Σκεφτόμουν τι να γράψω να μην προσβάλλω τον κ.Χαϊκάλη. Σκεφτόμουν και σε ποιες φωτός μου αναφερόταν. Γιατί φώτο με κιλοτάκια δεν είχα ανεβάσει ποτέ σε κανένα σόσιαλ μου μίντια. Είχα ανεβάσει φωτογραφίες μιας φίλης μου με μαγιό το καλοκαίρι του 2011 και είχα ανεβάσει μια φώτο με τα πόδια μου για να δείξω το χρώμα που έκανα. Ήταν η πρώτη φορά που κάποιος με έβλεπε σαν αντικείμενο του σεξ».

Η απάντηση Χαϊκάλη στις καταγγελίες της Ηλιάνας Αραβή

Παύλος Χαϊκάλης: Η απάντησή του στην καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή

Υπενθυμίζεται ότι η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή τον κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση χωρίς όμως να τον κατονομάσει. Τότε ο ίδιος ο Παύλος Χαϊκάλης παραδέχθηκε σε εκπομπή ότι η καταγγελία αναφέρεται στον ίδιο σημειώνοντας  «Δεν έχω δικηγόρο, βγήκα μοναχός μου. Όταν βλέπεις ότι “φωτογραφίζεσαι” δε βγαίνεις να πεις “ααα δεν ξέρω” και να κρυφτώ. Βγήκα ευθαρσώς, αυτή είναι η αλήθεια μου, θέλει να γίνει πιστευτή καλώς, δε θέλει ΟΚ».


Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top