Παύλος Χαϊκάλης: Η απάντησή του στην καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή

«Δεν ακυρώνω κανένα, αλλά δε γίνεται να τον κυνηγήσω»

Τη δική του απάντηση στις καταγγελίες της Ηλιάνα Αραβή, χωρίς να τον κατονομάσει, έδωσε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Για την απόφασή του να βγει δημόσια και να εξηγήσει τη δική του εκδοχή στην καταγγελία της ηθοποιού Ηλιάνας Αραβή μιλά ο Παύλος Χαϊκάλης στην εφημερίδα On Time.

«Ο καταγγέλλων έχει πάντα δίκιο. Θα μπορούσα να πω κι εγώ διάφορα, αλλά ας μη χάνουμε τη μπάλα, γιατί κάποιος μπορεί να το κάνει για πέντε λεπτά δημοσιότητας. Δεν ακυρώνω κανένα, αλλά δε γίνεται να τον κυνηγήσω, δε μπορώ να το διαχειριστώ, είναι ανθρωποφαγικό. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει πια. Όποιος πιστεύει σε μένα έχει καλώς. Αν δεν είχα το θάρρος της γνώμης μου δε θα μιλούσα. Βγήκα, τελείωσα και τέλος. Δε θέλω να κάνω αναπαραγωγή», ανέφερε ο ηθοποιός.

Υπενθυμίζεται ότι η Ηλιανά Αραβή, την οποία γνωρίσαμε στο σήριαλ «Τατουάζ», κατήγγειλε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», ότι στα 17 της χρόνια, όσο φοιτούσε στη δραματική σχολή, έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από πασίγνωστο κωμικό ηθοποιό. Η ίδια δεν κατονόμασε τον Παύλο Χαϊκάλη.

«Μιλάω για γνωστό κωμικό ηθοποιό. Ήταν ευγενικός στην αρχή αλλά μετά έπαθα σοκ. Το είχα πει στους γονείς μου, αλλά φοβόμουν να το πω στη σχολή. Μου έκανε μάθημα στη δραματική σχολή. Άρχισε να με φλερτάρει, αλλά ήταν διακριτικός στην αρχή. Με είχε πάει σε μια οντισιόν σε σήριαλ. Δε με πήραν στη σειρά. Εκείνος συνέχισε να με φλερτάρει. Με πήρε τηλέφωνο ένα πρωί, αυτοϊκανοποιούταν και ήθελε να συμμετέχω και εγώ. Μου είχαν κοπεί τα πόδια. Του είπα ότι δε θέλω, ότι σε βλέπω σαν πατέρα μου. Για μένα ήταν είδωλο. Έπαθα σοκ. Μετά από χρόνια έμαθα ότι το έκανε στη σχολή και σε άλλες κοπέλες», είχε αναφέρει η ηθοποιός.

Η απάντηση Χαϊκάλη στις καταγγελίες της Ηλιάνας Αραβή

Ο Παύλος Χαϊκάλης θέλησε να αποκαλύψει ότι η δήλωση της Ηλιάνας Αραβή αναφερόταν στον ίδιο. 

 «Δεν έχω δικηγόρο, βγήκα μοναχός μου. Όταν βλέπεις ότι “φωτογραφίζεσαι” δε βγαίνεις να πεις “ααα δεν ξέρω” και να κρυφτώ. Βγήκα ευθαρσώς, αυτή είναι η αλήθεια μου, θέλει να γίνει πιστευτή καλώς, δε θέλει ΟΚ. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει… να απαντήσει η κοπέλα… δεν ασχολούμαι πια όμως, τέλος», πρόσθεσε στη συνέχεια στη συνέντευξή του ο δημοφιλής ηθοποιός. 

Παύλος Χαϊκάλης: Για ποιον λόγο αποχώρησε από την παράσταση του Φιλιππίδη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top