Παύλος Χαϊκάλης: Για ποιον λόγο αποχώρησε από την παράσταση του Φιλιππίδη

«Μπορεί να έφυγα, μπορεί να με διώξανε, μπορεί να διαφωνήσαμε…»

Για το σίριαλ «Θα γίνει της πολυκατοικίας», αλλά και την αποχώρησή του από τη θεατρική παράσταση «Δάφνες και πικροδάφνες», απάντησε ο Παύλος Χαϊκάλης στην κάμερα των «Κου Κου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη.

Αιφνιδιαστική αποχώρηση του Χαϊκάλη από την παράσταση του Φιλιππίδη

«Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω ούτε που το έχουν αφήσει, ούτε ποιο επεισόδιο παίζεται αυτή τη στιγμή. Έγινε ένας απίστευτος κατατεμαχισμός. Το πήρανε, το κόψανε, το έβαλαν άλλες ώρες, σταμάτησε για κάποια παιχνίδια, κόπηκε μέσα στην καραντίνα και μπορεί να μείνουν κάποια επεισόδια και να τα πάνε του χρόνου. Τα γυρίσματα έχουν τελειώσει. Ήταν μια δουλειά που δεν ξέρω αν τη χάρηκε ο κόσμος», είπε αρχικά για το σίριαλ του ΣΚΑΪ που βλέπουμε ξανά.

Για την αποχώρησή του από την παράσταση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο αγαπημένος ηθοποιός τόνισε: «Το να φεύγει κάποιος από μια δουλειά για οποιονδήποτε λόγο, ξαφνικά εκπλήσσονται όλοι. Μπορεί να έφυγα, μπορεί να με διώξανε, μπορεί να διαφωνήσαμε, μπορεί να παρεξηγηθήκαμε, μπορεί να διαφώνησα σε κάτι. Υπάρχουν πολλοί λόγοι...».

Παύλος Χαϊκάλης: «Έγινε χαμός που αδυνάτισα. Μου στέλνουν μηνύματα!»

«Οτιδήποτε και να έχει συμβεί δε θα έβγαινα ποτέ να κατηγορήσω κάποιον συνάδελφο. Όπως δε θα ήθελα να με κατηγορήσει και κανένας συνάδελφος. Αυτά συμβαίνουν, δεν είναι ότι πάντα πρέπει να υπάρχει και κάτι άλλο. Αλλά ακόμα και να υπάρχει δεν μπορείς να βγαίνεις δημόσια και να το λες, νομίζω δεν είναι πρέπον. Νομίζω ότι έξω πρέπει να ακούγονται τα καλά μόνο» συμπλήρωσε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top