Δημήτρης Μακαλιάς: «Είναι μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής μας»

Τι είπε ο ηθοποιός «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Για τις δύσκολες ημέρες που περνά μαζί με τη σύζυγό του, Αντιγόνη Ψυχράμη, μίλησε ο Δημήτρης Μακαλιάς στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Λόγω κορωνοϊού όλοι οι ηθοποιοί και οι άνθρωποι που δουλεύουν στον καλλιτεχνικό χώρο είναι άνεργοι εξαιτίας των lockdown. 

«Είναι μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής μας. Είμαστε από τον Μάρτιο άνεργοι με πολύ μικρά ψήγματα δουλειάς από μέρους με κάποιες παραστάσεις που κατάφερα να κάνω το καλοκαίρι… Πάρα πολύ δύσκολο! Καμία σχέση με αυτό που λένε ότι βρήκαμε τον εαυτό μας. Ίσα ίσα εμείς τον χάσαμε τον εαυτό μας. Είναι ένα επάγγελμα, το οποίο δυστυχώς δεν μπορεί να σου φέρει καμία ασφάλεια!» είπε ο ηθοποιός.
Μάλιστα μίλησε και για την παρ’ ολίγον συνεργασία του με τον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη και την πρόταση που είχε να συμμετάσχει στο πάνελ της εκπομπής τους. Ωστόσο δεν ευδοκίμησε όπως είπε:

«Έκανα ένα δοκιμαστικό για την εκπομπή του Χάρη και της Αντελίνας. Μου έγινε μία πρόταση αλλά έχω άλλα επαγγελματικά σχέδια που δεν μπορούσαν να συνδυαστούν με την εκπομπή».

 

Δείτε όλες τις εκπομπές «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top