Κατερίνα Λιόλιου: Απαντά για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Κωστόπουλο

Δημοσιεύματα τούς ήθελαν σε σχέση πριν λίγο καιρό

Η Κατερίνα Λιόλιου, η οποία είχε βρεθεί πριν μερικές μέρες στο επίκεντρο των lifestyle news, τόσο για τη φημολογούμενη σχέση της με τον παρουσιαστή και εκδότη Πέτρο Κωστόπουλο, όσο και για το κοινό ταξίδι τους στο Ντουμπάι εν μέσω πανδημίας μίλησε για όλα σε νέα της συνέντευξη.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μαγείρεψε για δύο - Η σπόντα στους επικριτές του

λιολιου κωστόπουλος

«Δεν είμαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο. Αλλά θα ήθελα πολύ να ερωτευτώ. Με τον Πέτρο είμαστε φίλοι, τον εκτιμώ πολύ. Ήμασταν μια μεγάλη παρέα στο Ντουμπάι, αλλά μέχρι εκεί» είπε χαρακτηριστικά η νεαρή τραγουδίστρια στο ‘’Love it’’, ενώ αποκάλυψε πως πέρασε τον κορωνοϊό.

«Την καραντίνα μου την περνάω με πρόγραμμα και συγκεκριμένη ρουτίνα για να βγαίνει. Για να μην με παίρνει από κάτω. Έχω ξεκινήσει και κάνω πολλή γυμναστική, έχω χάσει και κάποια κιλά, τα οποία με βασάνιζαν για πολύ καιρό. Κατανοώ και το αρνητικό σχόλιο και την κακή ψυχολογία του κόσμου στο σπίτι. Και θα σου πω γιατί… Τον Αύγουστο που η Ελλάδα είχε ανοίξει τα σύνορα στους τουρίστες και ο κόσμος πήγαινε διακοπές κανονικά, δυστυχώς νόσησα από κορωνοϊό και το πέρασα πολύ δύσκολα. Έμεινα στο σπίτι 20 ημέρες. Ήμουν πολύ στεναχωρημένη που έβλεπα τους φίλους μου να πηγαίνουν διακοπές…» είπε  on camera η Κατερίνα Λιόλιου.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top