Κλέλια Ρένεση: Το υπέροχο κείμενο - προτροπή σε όλες τις γυναίκες

«Απέναντι σε κάθε βρικόλακα, εσύ γέλα σθεναρά...»

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Κιμούλης στις Ειδήσεις του Mega

Μετά την εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου για τον βιασμό της τη δεκαετία τον 90’ από παράγοντα της ιστιοπλοΐας, αλλά και τη δημόσια ανακοίνωση της Ζέτας Δούκα ότι υπέστη λεκτική, ψυχολογική αλλά σε έναν βαθμό και σωματική βία από τον ηθοποιό – σκηνοθέτη Γιώργο Κιμούλη με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στο Πανελλήνιο.

Ρουμελιώτη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την καταγγελία κατά του Κιμούλη

Η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε 

Πολλοί είναι οι ηθοποιοί και οι άνθρωποι της showbiz γενικότερα, που στηρίζουν ανοιχτά αυτές τις γυναίκες που είχαν το θάρρος και την τόλμη να μιλήσουν.

Ένα υπέροχο κείμενο – προτροπή προς όλες τις γυναίκες θέλησε να γράψει και να δημοσιεύσει στο Instagram η Κλέλια Ρένεση.

Κλέλια Ρένεση

«Φύγε από όπου νιώθεις ότι κακοποιείσαι. Δίχως δεύτερη σκέψη. Δίχως μεν αλλά, μήπως, ίσως. Είτε στο σπίτι, είτε στη δουλειά. Χωρίς σπίτι ζεις, χωρίς λεφτά ζεις (θα γίνουν τα θαύματα, μην έχεις καμιά αμφιβολία), χωρίς “όνομα” ζεις, χωρίς αξιοπρέπεια ΔΕΝ ζεις, σέρνεσαι. Απέναντι σε κάθε βρικόλακα, εσύ γέλα σθεναρά και πες ότι δεν είσαι στο μενού. Δεν έχεις  καμιά άλλη αποστολή από το να κρατήσεις ζωντανό το παιδί μέσα σου.. Ζωντανό το φως που καίει. ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ.

Και σου υπογράφω πως αυτό που κερδίζεις είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που χάνεις. Κρατώ το χέρι των συναδελφισσών μου για όλες τις στιγμές που ένιωσαν κομμάτια και στο όνομά τους σου γράφω: ΦΥΓΕ», ήταν τα λόγια της ηθοποιού.

Κλέλια Ρένεση

Κλέλια Ρένεση

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top