Παναγιώτα Βλαντή: «Δε φεύγω εύκολα από μια σχέση. Το παλεύω πολύ»

Όσα εξομολογήθηκε η ηθοποιός στην Άση Μπήλιου και την εκπομπή Stars System

Αδιαμφισβήτητα η Παναγιώτα Βλαντή είναι μια πάρα πολύ εντυπωσιακή γυναίκα. Αν και η ίδια θεωρεί πως η ομορφιά είναι «διαβατήριο», αυτό δεν αρκεί για να ανοίξουν κάποιες πόρτες, αν δε δουλέψει προσωπικά.

Παναγιώτα Βλαντή: Η σπάνια εξομολόγηση για τον σύντροφό της

Η ταλαντούχα ηθοποιός παραδέχτηκε πως έχει δεχτεί απόρριψη στη δουλειά της, αλλά και στην προσωπική της ζωή, αν και αυτό έχει συμβεί ελάχιστες φορές.

Άση Μπήλιου - Παναγιώτα Βλαντή

Η ίδια προτιμά να μιλά μέσα από τη δουλειά της, αφού δε θέλει να απασχολεί τον Τύπο με τα προσωπικά της. Ωστόσο , μιλώντας στο Stars System και την Άση Μπήλιου εξομολογήθηκε πως δεν είναι άνθρωπος που φεύγει εύκολα από μία σχέση. «Το παλεύω πολύ. Για να φύγω θα πρέπει να γίνε κάτι τρομερό. Σε μία σχέση δεν πρέπει να θεωρείς τον άλλον δεδομένο. Πρέπει να τον σέβεσαι και να τον θαυμάζεις.»

Τι συμβαίνει όμως όταν χωρίζει; Κρατάει επαφές με τον πρώην σύντροφό της; «Αν χωρίσω δεν κρατάω φιλική σχέση. Ό,τι τελειώνει, τελειώνει. Δεν εκδικούμαι, απλά είναι σαν να μην υπήρξε. Είναι περίεργο αυτό. Δε θυμάμαι τίποτα. Αν με αδικήσει κάποιος γίνομαι έξαλλη, αλλά για λίγα λεπτά. Είμαι εκρηκτικός άνθρωπος γενικότερα. Έχω πολύ πάθος γι’ αυτό που κάνω (σ.σ τη δουλειά της). Δε θυμώνω εύκολα», ήταν η απάντηση της Παναγιώτας Βλαντή.

Δείτε όλα τα lifestyle νέα

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Stars System»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top