Φέρρης: Η απάντησή του στη φημολογούμενη σχέση του με την Ιλένια Ουίλιαμς

Φήμες τούς θέλουν να είναι ζευγάρι

Στα γυρίσματα του νέου video clip του Θοδωρή Φέρρη βρέθηκε η κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» και ο τραγουδιστής μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω της πανδημίας, ενώ απάντησε στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την πρώην σύντροφο του Δημήτρη Ουγγαρέζου, Ιλένια Ουίλιαμς.

Η απάντηση της Ιλένια Ουίλιαμς στη φημολογούμενη σχέση με τον Θοδωρή Φέρρη

«Ακόμα κι αν όλα έχουν σταματήσει για εμάς αυτή την περίοδο, δεν μπορούμε να σταματήσουμε τη δημιουργία και τη δουλειά μας. Το τραγούδι μου είναι δημιούργημα του Νίνο. Είναι ένας άνθρωπος που θέλει να δημιουργεί συνεχώς, είτε με κάμερα, είτε με στυλό, είτε με κιθάρα. Δημιουργεί πάντα. Γυρίζουμε το βίντεο κλιπ με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Πρέπει ο τραγουδιστής να είναι και λίγο ηθοποιός. Δε νομίζω ότι είμαι τόσο καλός ηθοποιός εγώ, προσπαθώ με τις οδηγίες του Νίνο και του Γιάννη Παπαδάκου», είπε αρχικά για τη νέα του δουλεια ο Θοδωρής Φέρρης και στη συνέχεια απάντησε για τη φημολογούμενη σχέση του με την όμορφη Ιλένια.

Θοδωρής Φέρρης: Μίλησε για την εμπειρία του με τον κορωνοϊό

«Τι να σας πω; Αφού δεν ισχύει. Αφού δεν ισχύει τι να κάνω;», είπε κοφτά.

φέρρης ιλένια ουίλιαμς

Τα τρυφερά ενσταντανέ το περασμένο καλοκαίρι σε νυχτερινό κέντρο που «φούντωσαν» τις φήμες περί έρωτα! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top