Θοδωρής Φέρρης: Μίλησε για την εμπειρία του με τον κορωνοϊό

«Τις πρώτες μέρες είχα πυρετό και κάποιους πόνους στα κόκαλα»

Ο Θοδωρής Φέρρης εδώ και 12 ημέρες βρίσκεται σε απομόνωση καθώς έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό και ακολουθεί κατά γράμμα όλες τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

Θοδωρής Φέρρης: Ο γνωστός τραγουδιστής βγήκε θετικός στον κορωνοϊό!

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για την εμπειρία του ως φορέας του ιού.

«Είμαι αισίως στη 12η μέρα σήμερα, 12η μέρα καραντίνας από την ημέρα που διαγνώστηκα και είναι η πρώτη μέρα που κοιτάζω και σκέφτομαι πιο θετικά. Είμαι καλά, δεν έχω συμπτώματα καθόλου. Πρώτα ο Θεός, θέλω να πιστεύω, είμαι προς το τέλος... Αυτό θέλω να πιστεύω. Ήταν μια ήπια κατάσταση γενικά. Τις πρώτες μέρες είχα πυρετό και κάποιους πόνους στα κόκαλα, όμως, σε γενικές γραμμές, θεωρώ, ότι ήταν μια ήπια μορφή. Νιώθω τυχερός για αυτό. Οι γιατροί μού έχουν πει πως στις 14 μέρες αυστηρής καραντίνας θα πρέπει να ξαναπάω να με δουν, να κάνω ξανά το τεστ και ευελπιστώ να βγει αρνητικό για να μου φύγει και εμένα το άγχος. Όπως καταλαβαίνετε, ζω με ένα άγχος κάθε μέρα μήπως παρουσιάσω κάτι άλλο. Μήπως τελείωσε, μήπως δεν τελείωσε», είπε ο Θοδωρής Φέρρης, ενώ αποκάλυψε πως πιθανότατα κόλλησε τον κορωνοϊό από συνεργάτη του, ο οποίος είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό.

«Προσέχουμε σαν τα μάτια μας τις ευπαθείς ομάδες, όπως και εγώ προσέχω πάρα πολύ τη μητέρα μου», είπε στο τέλος ο τραγουδιστής δείχνοντας υπευθυνότητα.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top