Μπαλατσινού: Παίρνει εξιτήριο από το μαιευτήριο 18 ημέρες μετά τον τοκετό

Επιστρέφει στο σπίτι αγκαλιά με τον γιο της

Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα ήταν τα φετινά, παρά την πανδημία, για την Τζένη Μπαλατσινού και τον αγαπημένο της σύζυγο, Βασίλη Κικίλια, καθώς κράτησαν στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Η παρουσιάστρια και πρώην εστεμμένη Σταρ Ελλάς έφερε στον κόσμο στις 25 Δεκεμβρίου, ένα υγιέστατο αγοράκι κι έτσι έγινε μαμά για 4η φορά.

Αν και τόσο η ίδια όσο και ο υπουργός Υγείας κρατούν τον Κικίλια junior μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, το πρωί της Τρίτης η Τζένη έκανε μία εξαίρεση και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία, με το φορμάκι του πρίγκιπά τους.

Μπαλατσινού: Η φωτογραφία για τον Κικίλια junior και το σχόλιο του μπαμπά!

μπαλατσινού κικίλιας

Η ανάρτηση της Τζένης Μπαλατσινού στο Instagram λίγο πριν βγει από το μαιευτήριο

18 ημέρες έχουν περάσει από τη γέννηση του μωρού, ωστόσο η Τζένη Μπαλατσινού δεν έχει βγει ακόμα από το μαιευτήριο. Πρόκειται να πάρει σήμερα εξιτήριο, καθώς είχε δύσκολο τοκετό και όλο αυτό το διάστημα χρειάστηκε ιδιαίτερη προσοχή τόσο εκείνη, όσο και το μωράκι της.

Μπαλατσινού: Μένει στο ίδιο δωμάτιο μαιευτηρίου που έμεινε η Μενεγάκη

μαιευτήριο τζένη μπαλατσινού

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

«Αυτό που ξέρω είναι ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε εκείνη θηλάζει το μικρό μωράκι της, το οποίο είναι σε άψογη κατάσταση, όπως και η μαμά του. Σε λίγη ώρα η αγαπημένη μας Τζένη Μπαλατσινού και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας μαζί με το μωράκι τους αγκαλιά βγαίνουν από το μαιευτήριο, προκειμένου να πάνε στο σπίτι τους. Μιλήσαμε λίγο έτσι με το περιβάλλον, με τους γονείς και το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό. Βλέπουμε το πρώτο post της Τζένης στο Instagram με το ζιπουνάκι, με το οποίο η Τζένη δίνει το σύνθημα για την πρώτη έξοδο του μωρού. 25 Δεκεμβρίου γεννήθηκε ο μικρός Κικίλιας, ο τζούνιορ Κικίλιας.

Έχουν περάσει αρκετές ημέρες, η Τζένη είχε ένα δύσκολο τοκετό όμως όλα πήγανε πάρα πολύ καλά. Έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και στη Τζένη και στο μωράκι από τους γιατρούς και γι’ αυτό έμειναν για να είναι φροντισμένοι και να τους παρακολουθούν οι γιατροί τους. Όλα είναι άψογα, σε άψογη κατάσταση. Η Τζένη ευχαριστεί πάντα τον Θεό και αυτή τη φορά που της έδωσε και τη δύναμη και πήγαν όλα κατ’ ευχήν, είναι συγκινημένη, φορτισμένη συναισθηματικά, είναι τρισευτυχισμένη και ευγνώμων που είναι δίπλα της, παρά το φόρτο εργασίας και τη μεγάλη ευθύνη που έχει αυτή την περίοδο ο Βασίλης Κικίλιας. Είναι συνέχεια κοντά τους και στον μπέμπη και την Τζένη. Σήμερα θα βγουν και θα πάνε στο σπίτι τους», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Pop Up.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top