Μπαλατσινού: Μένει στο ίδιο δωμάτιο μαιευτηρίου που έμεινε η Μενεγάκη

Η γνωστή παρουσιάστρια γέννησε ανήμερα των Χριστουγέννων

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add star.gr on Google
Το πρώτο μήνυμα  του Υπουργού Υγείας μετά τη γέννηση του γιου του

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίκλιας, καθώς εδώ και τρεις μέρες κρατάνε στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους. Η γνωστή παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο έφερε στον κόσμο, ανήμερα των Χριστουγέννων, τον Κικίλια junior.

Μπαλατσινού Κικίλιας γέννησε

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας προ κορωνοϊού/ NDP Photo Agency

Γέννησε η Τζένη Μπαλατσινού!

Η Τζένη Μπαλατσινού γέννησε σε ιδιωτικό μαιευτήριο, όπου είχε πάει λίγες ώρες νωρίτερα μαζί με τον σύζυγό της, ενώ κάποιοι κάνουν λόγο για προγραμματισμένο ραντεβού τη συγκεκριμένη ημέρα, ώστε να αποφευχθεί η μεγάλη δημοσιότητα.

Βασίλης Κικίλιας: Το πρώτο του μήνυμα μετά τη γέννηση του γιου του

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ‘’On time’’, η παρουσιάστρια μεταφέρθηκε στο super lux δωμάτιο υψηλής αισθητικής και προδιαγραφών, το οποίο καλύπτει τις πιο απαιτητικές ανάγκες νοσηλείας και διαμονής, δωμάτιο στο οποίο είχε μείνει σε γέννα της και η κουμπάρα της, Ελένη Μενεγάκη.

μενεγάκη μπαλατσινού

Οι δύο κουμπάρες στην Φωταγώγηση της Πύλης του Ανδριανού -Ολυμπίειο το 2018/ NDP Photo Agency

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top