Γνωστή Ελληνίδα: «Όταν ήμουν μικρούλα έβλεπα την Άννα Βίσση!»

Τι αποκάλυψε για τη γνωριμία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Είναι γεγονός ότι το… βασίλειο  των χαλιών της ανήκει χωρίς καμία αμφιβολία

Μοιραράκη: Έμαθε για τη νέα σχέση του γιου της από τους δημοσιογράφους

Ο λόγος για τη Δέσποινα Μοιραράκη που το πρωί της Παρασκευής μίλησε στο «Happy Day» για την οικογένειά της και τη γνωριμία και τη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και την Άννα Βίσση που την έβλεπε όταν ήταν… μικρή και τώρα είναι δίπλα της και τη στηρίζει 

«Στα 35 χρόνια που είμαι επιχειρηματίας νιώθω ευλογημένη που έχω δώσει σε τόσους ανθρώπους τα χαλιά μου για τα σπίτια τους», είπε αρχικά η επιχειρηματίας, μιλώντας στη συνέχεια για τη γνωριμία της με την εθνική μας σταρ: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με πήρε ένα βράδυ και μου είπε “είμαι στην κουζίνα, μασουλάω, σε βλέπω και μου αρέσει ένα χαλί θα μου το φέρεις αύριο;”. Από εκείνη τη στιγμή με έπαιρνε παντού μαζί της και είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία». 

Δέσποινα Μοιραράκη Άννα Βίσση

Η Άννα Βίσση στηρίζει συχνά τη Δέσποινα Μοιραράκη στις επιχειρηματικές της δραστηριότητες /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Εντύπωση προκάλεσε η δήλωση της για μια ακόμα επώνυμη φίλη της, την Άννα Βίσση. «Όταν ήμουν μικρούλα και την έβλεπα την Άννα Βίσση, δεν μπορούσα ποτέ να πιστέψω ότι τώρα θα είναι δίπλα μου και θα με στηρίζει», είπε με το πάνελ του «Happy Day» να σχολιάζει αυτή της την ατάκα σε σχέση με την ηλικία της. 

Δέσποινα Μοιραράκη: Η ανάρτηση για την επέτειο γάμου με τον Γιάννη Κοντούλη

Κλείνοντας, δεν έκρυψε την επιθυμία της να αποκτήσει εγγονάκι: «Θέλω πολύ να γίνω γιαγιά. Θα τρελαθώ όταν έρθει μια Δεσποινούλα και θα είναι και Μοιραράκη!».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top