Ελληνίδα ηθοποιός: «Φίλοι μου είναι γκέι, αν με πουν ομοφοβική εντάξει...»

Οι δηλώσεις της παρερμηνεύτηκαν

Οι δηλώσεις της λίγες ημέρες πριν με αφορμή το νέο της τραγούδι «Φταιώ εγώ για όλα», παρερμηνεύτηκαν ενώ χαρακτηρίστηκαν ως... ομοφοβικές

Ματθίλδη Μαγγίρα: Ξεκαθάρισε όσα είπε για την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

Ο λόγος για τη Ματθίλδη Μαγγίρα που μίλησε στην εκπομπή «Pop Up» του Alpha και για μια ακόμα φορά ξεκαθάρισε όσα είχε απαντήσει για τους γκέι και τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

«Πάντα με παρεξηγούν στις συνεντεύξεις μου. Όλα αυτά τα χρόνια, οι κοντινοί μου φίλοι είναι γκέι Αν πουν εμένα ομοφοβική, εντάξει. Όποιος το λέει αυτό είναι επειδή κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Δε βγήκα να κρίνω κανέναν, είπα τη γνώμη μου», είπε η γνωστή ηθοποιός. 

All Star Your Face Sounds Familiar: Ποιοι έχουν δεχτεί πρόταση;

«Ήθελα να τραγουδάω, να χορεύω και να παίζω. Ήξερα ότι αυτό θα κάνω στη ζωή μου, αυτό θέλω, αυτό μου αρέσει, γι’ αυτό έχω έρθει. Η Μπέττυ ήταν από μικρή μοντέλο, άλλαζε τρεις με τέσσερις φορές τη μέρα ρούχα. Έβλεπα, όταν ήμουν μικρή, τη Μάρθα Καραγιάννη και τη Ζωζώ Σαπουντζάκη στα μιούζικαλ κι έλεγα "μαζί τους θέλω να είμαι". Και ξαφνικά στην πρώτη μου δουλειά ήμουν με αυτές τις δύο γυναίκες και με τον Δαλιανίδη, ο οποίος μου είχε ζητήσει να με υιοθετήσει και του είπα όχι γιατί θα στεναχωρηθούν οι γονείς μου», αποκάλυψε στη συνέχεια για τα πρώτα της βήματα, ενώ δήλωσε πολύ χαρούμενη που θα συμμετάσχει με την αδερφή της Μπέττυ Μαγγίρα στο «All Stars Your Face Sounds Familiar», σε λίγες εβδομάδες.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top