Μιμή Ντενίση: H «σπόντα» για τους Έλληνες που άλλαξαν χρόνο στο Ντουμπάι

Η δημόσια τοποθέτηση της ηθοποιού μέσω facebook

Πλήθος αντιδρασέων έχει προκαλέσει η επιλογή ορισμένων Ελλήνων επωνύμων να βρεθούν την Παραμονή Πρωτοχρονιάς σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Ντουμπάι, όπου υποδέχτηκαν τον καινούριο χρόνο.

O Πέτρος Κωστόπουλος απαντάει για το ταξίδι του στο Ντουμπάι

Εικόνες και βίντεο από τη λαμπερή βραδιά εν μέσω πανδημίας, κάνουν τα τελευταία 24ωρα τον γύρο του διαδικτύου και σχολιάζονται ποικιλοτρόπως. 

Το πανέμορφο Ντουμπάι, αν και έχει «χτυπηθεί» από τον κορωνοϊό, εντούτοις δε βρίσκεται υπό καθεστώς lockdown, με αποτέλεσμα την περίοδο των γιορτών να θεωρηθεί πόλος έλξης για αναγνωρίσιμους ανθρώπους της Ελλάδας και όχι μόνο.

Κωστόπουλος: Η απάντησή του στην Τσιμτσιλή για το ταξίδι στο Ντουμπάι 

Η Μιμή Ντενίση με δημόσια τοποθέτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, εξέφρασε την προσωπική της άποψη για το θέμα που τον τελευταίες μέρες έχει διχάσει το ελληνικό κοινό.

«Το θέμα δεν είναι αν μπορείς να πας στο Ντουμπάι, ούτε αν μπορείς να κάνεις πάρτυ. Το θέμα είναι πόσο είσαι ψυχικά και με την καρδιά σου με όσους πλήττονται…  Πόσο καταλαβαίνεις την τεράστια αλλαγή που έχει επιφέρει η πανδημία. Αν δεν το καταλαβαίνεις δυστυχώς ζεις σ’ έναν παλιότερο κόσμο επίδειξης και γι’ αυτό δεν θα υπάρξει εμβόλιο!», ήταν το σχόλιο της Μιμής Ντενίση.

Δείτε όλα τα lifestyle νέα 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top