Κωστόπουλος: Η απάντησή του στην Τσιμτσιλή για το ταξίδι στο Ντουμπάι

Ο πρώην εκδότης έδωσε νέα απάντηση σε όσους τον σχολίασαν αρνητικά

Σάλος προκλήθηκε με το ταξίδι διαφόρων Ελλήνων celebrities στο Ντουμπάι την Πρωτοχρονιά, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Πέτρος Κωστόπουλος-Κατερίνα Λιόλιου: Η πρώτη τους τηλεοπτική συνάντηση

Ο πρώην εκδότης έδωσε νέα απάντηση σε όσους τον σχολίασαν αρνητικά το ταξίδι αυτό. Στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι μίλησε μαζί του με μηνύματα. 

«Χθες ανταλλάξαμε πολλά μηνύματα με τον Πέτρο. Για την προσωπική του ζωή είναι πολύ χαρούμενος και το είχε ανάγκη να χαμογελάσει και να είναι ευτυχισμένος. Αυτό που μου ζήτησε εμένα προσωπικά, αν μπορούμε να πούμε και ο κόσμος βγάζει τα δικά του συμπεράσματα, είναι ότι εκεί ήταν με όλα τα έξοδα πληρωμένα από την εταιρία στην οποία δουλεύει. Δεν ήταν με δικά του έξοδα, γιατί δεν έχει τα χρήματα να πληρώσει ένα τέτοιο ταξίδι για εκείνον και τη σύντροφό του σε αυτή τη φάση της ζωής του.

O Πέτρος Κωστόπουλος απαντάει για το ταξίδι του στο Ντουμπάι

Τα τελευταία χρόνια δουλεύει σε μια εταιρία, η οποία έχει μετοχές στο Nammos Dubai. Είχε 2.000 με 3.000 Έλληνες, πέρα από τους celebrities, γιατί υπήρχε η δυνατότητα να μείνουν σε χαμηλού badget ξενοδοχεία. Γινόταν χαμός», είπε η Σταματίνα Τσιμταιλή.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top