O Πέτρος Κωστόπουλος απαντάει για το ταξίδι του στο Ντουμπάι

Τι ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας για όσους επιστρέφουν από το εξωτερικό

Δείτε τον Πέτρο Κωστόπουλο να διασκεδάζει στο Ντουμπάι με τη σύντροφό του

Η αποκάλυψη πως ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι μαζί με τη σύντροφό του, Κατερίνα Λιόλου προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων και από διάσημους της ελληνικής showbiz καθώς θεώρησαν πως ένα τέτοιο ταξίδι εν μέσω πανδημίας δεν ήταν σωστό ειδικά όταν ο μέσος Έλληνας δεν μπορεί να ταξιδέψει ούτε εκτός νομού για να δει τους δικούς του ανθρώπους.

Ο παρουσιαστής και πρώην εκδότης θέλησε να ξεκαθαρίσει το πώς έχουν τα πράγματα και έτσι μιλώντας στο σάιτ enikos.gr δήλωσε:

Πέτρος Κωστόπουλος-Κατερίνα Λιόλιου: Η πρώτη τους τηλεοπτική συνάντηση

«Δεν είμαι στο Ντουμπάι για διακοπές. Εδώ είναι τα κεντρικά της εταιρείας που δουλεύω εδώ και καιρό. Εταιρεία επενδύσεων σε ξενοδοχεία και εστιατόρια σε όλη την Ευρώπη. Είναι μάλιστα και βασικός μέτοχος στο Nammos Dubai ενώ σύντομα θα επενδύσει και στην Ελλάδα.Ήρθα καλεσμένος για δουλειά και για Πρωτοχρονιά. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Οπότε ό,τι κακόβουλο γράφεται με αφήνει αδιάφορο. Déjà vu!»

Πέτρος Κωστόπουλος-Κατερίνα Λιόλιου: Το πρώτο κοινό βίντεο του ζευγαριού

 

Πέτσας για τους διάσημους που επιστρέφουν από Ντουμπάι: Όλοι σε καραντίνα

Αξίζει να σημειώσουμε πως το πρωί της Κυριακής ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά ξεκαθάρισε πως όσοι επιστρέφουν από το Ντουμπάϊ θα πρέπει να έχουν πάνω τους αποτελέσματα μοριακού test αλλιώς δε θα μπορούν να έρθουν στη χώρα μας ενώ θα πρέπει να τίθενται σε τριήμερη καραντίνα. 
 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top