Ρουβάς - Ζυγούλη: Ποζάρουν με τα παιδιά τους στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Περνούν όμορφα, οικογενειακά Χριστούγεννα στο σπίτι

Στο σπίτι, όπως όλοι μας άλλωστε λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό, περνούν τις γιορτές ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη και τα τέσσερα παιδιά τους.

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας από τους πιο τρυφερούς μπαμπάδες που δε σταματά τα παιχνίδια με τα μονάκριβα αγγελούδια του, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους, στιγμές από την καθημερινότητά τους ως οικογένεια.

Σάκης Ρουβάς: Διαβάζει παραμύθι στον γιο του μπροστά από το τζάκι

Ανήμερα των Χριστουγέννων ο τραγουδιστής θέλησε να κάνει μία πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στο στιγμιότυπο τον βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιά με την Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά τους, κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους που όλοι μαζί είχαν στολίσει.

Ρουβάς - Ζυγούλη: Ο στολισμός του δέντρου έχει... ιεροτελεστία!

ρουβάς ζυγούλη

«Άγιε Βασίλη, αυτά είναι τα δώρα που θέλω να έχω κάθε μέρα στη ζωή μου, για πάντα. Καλά Χριστούγεννα σε όλους με Υγεία!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Το love story του Σάκη Ρουβά με την Κάτια Ζυγούλη

Να θυμίσουμε πως ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2017 και ύστερα από τέσσερα παιδιά και 13 χρόνια σχέσης. Όλα τα ονόματα των παιδιών τους αρχίζουν από «Α». Αναστασία (γενν. 2 Νοεμβρίου 2008), Αλέξανδρος (γενν. 15 Οκτωβρίου 2011), Αριάδνη (γενν. 3 Ιανουαρίου 2013) και Απόλλωνας (γενν. 21 Απριλίου 2016).

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top