Baby boom: Αυτές είναι οι διάσημες Ελληνίδες που έγιναν μαμάδες το 2020

Μπορεί να ήταν μία δύσκολη χρονιά αλλά σε κάποιους έφερε το καλύτερο δώρο

Μπορεί το 2020 να άλλαξε τα πάντα στις ζωές όλων μας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, όμως για κάποιους έφερε και το ωραιότερο δώρο, ένα μωρό!

Μέσα σε αυτή τη χρονιά πολλές ήταν οι Ελληνίδες celebrities που έγιναν μανούλες!

Κρυσταλία

Η Κρυσταλία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι στις 23 Δεκεμβρίου. Ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Πλατανιά.


Μαντώ Γαστεράτου

Στις αρχές Ιανουαρίου του 2020 η γνωστή παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Νίκο Ισιγόνη.

Φλορίντα Πετρουτσέλι

Στις 19 Μαίου η Φλορίντα φερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, έναν γιο, καρπό του έρωτά της με τον Άρη Γούτο, ολοκληρώνοντας έτσι την οικογενειακή τους ευτυχία. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα ακόμη κοριτσάκι, τη Μαίρη.

Βασιλική Μιλλούση

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας έγιναν για δευτερη φορά γονείς χαρίζοντας στην κορούλα τους άλλη μία αδελφούλα! Η Βασιλική Μιλλούση γέννησε στις 3 Δεκεμβρίου και το έκαναν γωστό μέσω του Instagram με μια γλυκιά φωτογραφία της μικρής μπεμπούλας.

Ολυμπία Χοψονίδου

Στις 20 Ιανουαρίου η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης απέκτησαν το έκτο τους παιδί! Το πρώην μοντέλο και ο αρχηγός του Ολυμπιακού στο μπάσκετ έχουν ήδη τρία αγόρια και δυο κορίτσια και καλωσόρισαν με αγάπη το νέο τους κοριτσάκι. Χαρούμενος μπαμπάς ο Βασίλης Σπανούλης ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία που τον δείχνει να κρατά στην αγκαλιά του το έκτο του παιδί, έχοντας φυσικά στο πλευρό του τα πέντε αγγελούδια του: τον Θανάση, τον Βασίλη, τον Δημήτρη, την Αιμιλία και την μικρή Αναστασία.

Αλεξάνδρα Ούστα 

Στις 21 Φεβρουαρίου η ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της, Γιάννη Σαρακατσάνη απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι και από τότε πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top