Χάρης Ρώμας-Σοφία Μουτίδου: Αυτό το δώρο της είχε κάνει στον γάμο της!

Ποια είναι τα συναισθήματά του για την ηθοποιό;

Μια από τις τηλεοπτικές κόντρες που συζητήθηκε τη χρονιά που φεύγει, είναι σίγουρα αυτή του Χάρη Ρώμα με τη Σοφία Μουτίδου.

Μια δημόσια… διένεξη που ξεκίνησε με τη μη συμμετοχή της ταλαντούχας ηθοποιού στην επιστροφή του «Το Καφέ της Χαράς», δημιούργημα του Χάρη Ρώμα.

Ρώμας: «Καμία Μουτίδου και κανένας Καπουτζίδης δεν έχει δικαίωμα να...»

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «dot.», όπου ανάμεσα σε άλλα μίλησε ξανά για το θέμα που δημιουργήθηκε με τη «δασκάλα» της σειράς.

Χάρης Ρώμας Σοφία Μουτίδου

Οι πρώην συνεργάτες Χάρης Ρώμας και Σοφία Μουτίδου σε θεατρική πρεμιέρα το 2008 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Ήταν κάποια στιγμή να μπει και η Σοφία. Είχαμε στο μυαλό μας να της γράψουμε μια ιστορία γιατί το αξίζει, είναι σούπερ ταλαντούχα. Να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Είσαι στο Open, έχεις καθημερινή εκπομπή κι έχεις πρόβλημα για το πόσο θα παίξεις και τι πάρεις, συγγνώμη... Και σου λέει αυτό είναι έτσι, αυτό είναι αυτό, θα έρχομαι λίγες ώρες να παίζω…», είπε αρχικά. 

Σοφία Μουτίδου: Νέες δηλώσεις για την κόντρα με τον Χάρη Ρώμα 

«Να υποχρεώσεις όλο το casting να στρέφεται γύρω από ένα πρόσωπο που έρχεται να κάνει ένα μεγάλο γκεστ; Και να σου λέει ότι μπορώ μόνο Δευτέρα και Τρίτη και μέχρι τη 1 το μεσημέρι γιατί μετά πηγαίνω και βάφομαι για την εκπομπή που παρουσιάζω; Μα, πόσο χατίρι να κάνεις σε έναν άνθρωπο; Με πειράζει που έγινε δημόσια γιατί αυτό έπρεπε να γίνει μεταξύ μας. Το είδε έτσι κι ελπίζω να της έχει περάσει γιατί δεν έχουμε ξαναμιλήσει από τότε», συμπλήρωσε ο Χάρης Ρώμας, λέγοντας ότι είναι ένα πολύ ταλαντούχο πλάσμα.

Καφέ της Χαράς – Ρώμας για Μουτίδου: «Εγώ αυτό το θεωρώ πρόκληση»

Μια άλλη ιστορία για τη μεταξύ τους σχέση που αποκάλυψε, είναι ότι πριν από χρόνια είχε πάει στον γάμο της και της είχε κάνει και δώρο το νυφικό, αφού εκείνη δεν είχε χρήματα. «Η Σοφία είναι δυνατός άνθρωπος και στέκεται στα πόδια της γερά», ανέφερε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top