Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δικαιώθηκε για το τροχαίο του 2017

Το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας όρισε χρηματική αποζημίωση

Ήταν 24 Δεκεμβρίου του 2017, όταν ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που έμελλε να του αλλάξει τη ζωή.

Η μηχανή που οδηγούσε ο παρουσιαστής συγκρούστηκε με ένα λεωφορείο προξενώντας του σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Από τότε μέχρι σήμερα, ο Κωνσταντίνος ανεβαίνει το δικό του «γολγοθά» προσπαθώντας να ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας.

Ευχάριστα τα νέα για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη - Περπατά και μιλά ξανά

 

Εβελίνα Βαρσάμη - Κωνσταντίνος Αγγελίδης

Δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη. Ευχάριστα όμως είναι τα νέα για την οικογένεια Αγγελίδη, καθώς το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας τον δικαίωσε ορίζοντάς του μία χρηματική αποζημίωση.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η φωτογραφία μετά τη σοβαρή επέμβαση στο κεφάλι

«Είναι μια απόφαση σε πρώτο βαθμό και πιθανόν να επακολουθήσει και δεύτερη δικαστική κρίση. Ήταν μία πολύ δύσκολη υπόθεση και δείχνει το σκεπτικό της ότι η δικαιοσύνη δια του δικαστού που έκρινε την υπόθεση "έσκυψε" πάνω από το πολύ σύνθετο υλικό το οποίο, πρέπει να σημειωθεί ότι, είχε εκτενείς αναφορές σε αποτυπώσεις στοιχείων που δόθηκαν από συστήματα υψηλής τεχνολογίας, από GPS, από drones που αποτύπωσαν την κίνηση των οχημάτων, τη θέση τους, την ορμή της ταχύτητας και γενικά πώς συνέβη αυτό το τραγικό ατύχημα που επέφερε όλες αυτές τις δυσμενέστατες συνέπειες στον Κωνσταντίνο», είπε το μεσημέρι της Κυριακής (13/12), ο δικηγόρος του παρουσιαστή Αγαμέμνων Τάτσης.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης

 

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Βγήκε νικητής από ένα σοβαρό χειρουργείο

Στη συνέχεια, επεσήμανε ότι η οικογένεια συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης φορούσε κράνος, και μάλιστα ακριβό κράνος και απόδειξη είναι ότι τα τραύματα του έγιναν στο κομμάτι του μετώπου που μένει ακάλυπτο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top