Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Βγήκε νικητής από ένα σοβαρό χειρουργείο

Τι έγραψε η γυναίκα του

Τα τελευταία χρόνια η οικογένεια του Κωνσταντίνου Αγγελίδη περνάει δύσκολα, αφού ο γνωστός παρουσιαστής δίνει τη μια μάχη μετά την άλλη, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του τον Δεκέμβρη του 2017. 

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης την Πέμπτη έκανε ένα ακόμη δύσκολο και κρίσιμο χειρουργείο. 

Κρίσιμο χειρουργείο για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη

Θέλοντας να πάρει δύναμη και κουράγιο η σύζυγό του Εβελίνα Βαρσάμη, η οποία βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του, δημοσίευσε λίγο πριν την επέμβαση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μία συγκινητική φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο ΚΑΤ, στην οποία απεικονίζεται να του κρατά το χέρι: «Σήμερα Κωνσταντίνε μου θέλω να βάλεις τα δυνατά σου… ξέρω ότι είσαι πολύ δυνατός…» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε, με τους διαδικτυακούς της φίλους να της στέλνουν την θετική ενέργειά τους και μηνύματα υποστήριξης.

Ο γνωστός παρουσιαστής υπεβλήθη σε μια επέμβαση που ονομάζεται κρανιοπλαστική, όπου επρόκειτο να του τοποθετηθεί μόσχευμα στο κεφάλι. Πρόκειται για μία επέμβαση που είχε γίνει και πριν κάποιους μήνες, αλλά δυστυχώς απέτυχε, λόγω μικροβίου που πήρε ο ασθενής, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθεί τέσσερις μήνες στο νοσοκομείο. Τώρα, ωστόσο, οι γιατροί έκριναν πως ο Κωνσταντίνος μπορεί να υποβληθεί ξανά σε επέμβαση και ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

Η Εβελίνα, μάλιστα, ιδιαίτερα συγκινημένη έκανε μια ακόμη ανάρτηση, γράφοντας: «Γιατρέ μου, σας ευχαριστώ πολύ για όλα!!!! Κι εσύ Κωνσταντίνε μου για άλλη μια φορά μας απέδειξες πόσο δυνατός είσαι!!!!!».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top