Το πρωινό που τρώει η εγκυμονούσα Χριστίνα Μπόμπα

Το «ευχαριστώ» του Σάκη Τανιμανίδη

Στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της βρίσκεται η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο τα διδυμάκια της και μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη ζουν στιγμές ευτυχίας. 

Η Χριστίνα μάλιστα ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες του γιατρού της και φροντίζει να κοιμάται πολύ και να τρώει καλά. 

Μπόμπα: Ανέβασε ολόσωμες φωτογραφίες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η ίδια ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία από το πρωινό της που αποτελούταν από pancakes, φρούτα και γιαούρτι. 

Από την άλλη ο Σάκης Τανιμανίδης που δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του, είπε το δικό του «ευχαριστώ» στους followers του που τον έχουν πλημμυρίσει με αγάπη και ευχές για τον ερχομό των διδύμων. 

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Περιμένουν δίδυμα

«Ήθελα να σας πω πόσο μα πόσο χαρούμενος είμαι -και εγώ και η Χριστίνα φυσικά- με τα χιλιάδες μηνύματα αγάπης που μας έχετε στείλει για τη δική μας εγκυμοσύνη. Δεν περίμενα να σας έχει αγγίξει τόσο πολύ. Είμαστε τρισευτυχισμένοι, πετάμε στα σύννεφα. Προσπαθούμε να κοιμηθούμε όσο περισσότερο μπορούμε, διότι οι περισσότερες συμβουλές είναι οι ίδιες: “Κοιμηθείτε τώρα που μπορείτε”. Σας αγαπάω πάρα πολύ. Να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο», είπε. 

Τανιμανίδης - Μπόμπα: «Προσπαθούσαν πολύ καιρό να γίνουν γονείς»

Το ζευγάρι ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός πριν από λίγες μέρες, ενώ η Χριστίνα Μπόμπα δεν έκρυψε ότι αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες, θέλοντας έτσι να δώσει κουράγιο στις γυναίκες που δυσκολεύονται και προσπαθούν να γίνουν μανούλες. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top