Τανιμανίδης - Μπόμπα: «Προσπαθούσαν πολύ καιρό να γίνουν γονείς»

Τι δήλωσε ο γυναικολόγος της παρουσιάστριας

Τρισευτυχισμένοι είναι ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, καθώς περιμένουν τα πρώτα τους μωρά. Η όμορφη Χριστίνα είναι έγκυος σε δίδυμα και σε λίγο καιρό, θα είναι τέσσερις μέσα στο μοντέρνο σπίτι τους.

Σάκης Τανιμανίδης έγκυος η Χριστίνα Μπόμπα δίδυμα αδελφός Τανιμανίδη γιατρός γυναικολογος

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Περιμένουν δίδυμα

Για τα ευχάριστα μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ο αδελφός του Σάκη Τανιμανίδη, Παναγιώτης Τανιμανίδης, ο οποίος είναι και ο γυναικολόγος της Χριστίνας.

«Είμαι ο πρώτος που έμαθε τα νέα, γιατί είμαι και γυναικολόγος της Χριστίνας, εκτός από κουνιάδος της. Μας έκανε όλους πολύ χαρούμενους. Υπάρχει ευτυχία σε όλη την οικογένεια. Είναι τα πρώτα μωρά της οικογένειας. Οι γονείς μας αλλά και της Χριστίνας θα γίνουν για πρώτοι φορά παππούδες.

Είναι μια φυσιολογική εγκυμοσύνη. Ο Σάκης και η Χριστίνα προσπαθούσαν πολύ καιρό να γίνουν γονείς. Πολλά ζευγάρια όταν καθυστερούν να πετύχουν μια εγκυμοσύνη αγχώνονται. Θέλει υπομονή», είπε πολύ χαρούμενος ο αδελφός του γνωστού παρουσιαστή.

Το love story του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα 

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας την 1η Σεπτεμβρίου του 2018. Ο πολυαναμενόμενος γάμος τους έγινε στη Σίφνο και συγκεκριμένα στην εκκλησία του Ταξιάρχη, στο Βαθύ, με κουμπάρους τους καλούς τους φίλους, Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτο Καμπουρίδη.

Μπόμπα Τανιμανίδης περιμένουν παιδιά δίδυμα θα γίνουν γονείς γάμος

Φωτογραφία από τον ρομαντικό γάμο του ζευγαριού στη Σίφνο

Η Χριστίνα Μπόμπα δήλωνε έτοιμη να γίνει μητέρα εδώ και καιρό. «Είμαστε ήδη οικογένεια, όμως θέλουμε να μεγαλώσει το συντομότερο», είχε απαντήσει σε follower της που την είχε ρωτήσει αν θέλει να κάνει οικογένεια.

Χριστίνα Μπόμπα: Τα πρώτα λόγια μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

«Έχω αυτό το τεράστιο χαμόγελο, γιατί μόλις μπήκα σπίτι και είδα όλες αυτές τις ευχές που έχετε στείλει και την αγάπη σας! Μας έχετε λούσει από αγάπη! Σας αγαπάμε πάρα πολύ!», είπε με ένα βίντεο στο Instagram το βράδυ της Πέμπτης 10/12/2020 η ίδια μετά την ανακοίνωσή της ότι περιμένει δίδυμα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top