Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Περιμένουν δίδυμα

Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα μέσω instagram!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Σάκης Τανιμανίδης με τη Χριστίνα Μπόμπα, καθώς σε λίγους μήνες και λίγο καιρό μετά τον γάμο τους, θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Μπόμπα – Τανιμανίδης: Ποια είναι η νέα αγαπημένη τους συνήθεια; 

Την ευχάριστη είδηση γνωστοποίησε η ίδια η Χριστίνα Μπόμπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως περιμένει δίδυμα. 

Συγκεκριμένα η ίδια δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία με τον Σάκη Τανιμανίδη να της κρατάει την κοιλίτσα και να της δίνει ένα τρυφερό φιλί. 

«Φέτος, ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη! ΥΓ. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται. Ούτε για μας ήταν εύκολος ο δρόμος, αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτησή της.

 

 

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Τι έκαναν λίγες ημέρες πριν το lockdown;

Με τη σειρά του ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβασε παρόμοιο στιγμιότυπο με τη γυναίκα του και μέλλουσα μανούλα, γράφοντας στη λεζάντα: «Κι έτσι ξαφνικά...σε λίγο θα γίνουμε 4».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

 

Όπως αναμενότανε, τα likes και οι ευχές από τους followers και των δύο «έπεσαν» βροχή. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top