Αλέξης Γεωργούλης: Τα 25.000 ευρώ, το μοντάζ και το κράξιμο

Καταγγέλει ότι «έπεσε ψαλίδι» στη συνέντευξη που έδωσε

Από τη στιγμή που εξελέγη ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ το 2019, έχει πολλές φορές βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα τόσο για τις πράξεις του, όσο και για τις δηλώσεις του. 

Γερμανού: Τι συνέβη ανάμεσα σε Γεωργούλη - Τσουρό όταν έσβησαν οι κάμερες;

Ο Αλέξης Γεωργούλης βρέθηκε στο «dot.» του ΣΚΑΪ κι απάντησε σχετικά με τις επιθέσεις που δέχεται το τελευταίο διάστημα.

«Όλα αυτά που έχω κάνει σαν Αλέξης και δεν ενόχλησαν ποτέ κανένα, ούτε σχολιάστηκαν, ξαφνικά αυτά ενοχλούν. Λες τι άλλαξε μέσα σε μία ημέρα όταν κάποιος σε εμπιστεύτηκε με την ψήφο του να κάνεις μία δουλειά.  Από την πρώτη στιγμή μέχρι σήμερα αυτό συμβαίνει. Δεν περίμενα τέτοιο κράξιμο, περίμενα ότι θα ήταν περισσότερο μετά από σκέψη» είπε ο ερυωβουλευτής. 

On air καβγάς ανάμεσα σε Αλέξη Γεωργούλη και Κώστα Τσουρό

Όπως ανέφερε στη συνέχεια: «Απορούν γιατί να έχει δύο πόδια ένας άνθρωπος. Είναι σαν να μην καταλαβαίνουμε την ζωή που ζούμε γατί εδώ που ήρθαμε, δεν ήρθαμε για να πούμε ότι κάναμε ένα επάγγελμα μία καριέρα και τέλος. Είναι πολύ φυσικό να είσαι ένας πολύπλευρος άνθρωπος. Χρησιμοποίησε αυτές τις πλευρές τότε. Υπηρετώ αυτήν τη θέση, αλλά κάνω κι άλλα πράγματα, αναπνέω, είμαι άνθρωπος. Η αφέλειά μου είναι ότι πίστευα ότι στην πολιτική υπάρχει λογική».

Για όλα φταίει το μοντάζ 

«Δεν υπήρξε ποτέ κάποιο επιχείρημα, ούτε εγώ είπα αυτό για τα χρήματα. Δεν είμαι σε διαμάχη με κανένα, απλά κάποιος έκανε μοντάζ σε μία συζήτηση που είχα κάνει με έναν δημοσιογράφο που κι ο ίδιος είπε ότι δεν είναι δική του η συνέντευξη που ήταν διαδικτυακή. Την επόμενη ημέρα παίχτηκε μέρος της συνέντευξης, που ήταν ακριβώς το αντίθετο από αυτό που λέγαμε. Πικαρίστηκα από τις αντιδράσεις, δεν στενοχωρήθηκα. Η πλειοψηφία των μέσων μου έδωσε την αίσθηση ότι σε βάζουν σε ένα σημείο και σε πυροβολούν χωρίς να έχεις χρόνο να απαντήσεις. Είπα ότι τα 25.000 είναι για έξοδα του γραφείου. Ο μισθός του ευρωβουλευτή είναι δημόσιος, δεν το κρύβω», είπε σε σχέση με τη στο θέμα του τεράστιου μισθού του ως ευρωβουλευτή που προέκυψε τον περασμένο Οκτώβριο, όταν είπε σε ραδιοφωνική εκπομπή στον Believe Radio, ότι παίρνει για έξοδα γραφείου 25.000 ευρώ, περισσότερα από όσα γράφονται και επιμένοντας στο δικαίωμά του να κάνει τηλεοπτική εκπομπή (σ.σ. το τηλεπαιχνίδι «Joker» στο OPEN).

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top