Γερμανού: Τι συνέβη ανάμεσα σε Γεωργούλη - Τσουρό όταν έσβησαν οι κάμερες;

«Δεν πιστεύω ποτέ ότι ο Αλέξης θα είχε την απαίτηση να παραιτηθεί ο Κώστας»

Θέση για την έντονη διαφωνία που είχαν ο Αλέξης Γεωργούλης και ο Κώστας Τσουρός στον «αέρα» της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» για την αμοιβή του ευρωβουλευτή πήρε η Ναταλία Γερμανού.

On air καβγάς ανάμεσα σε Αλέξη Γεωργούλη και Κώστα Τσουρό

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι οι δύο άνδρες καβγάδισαν όταν ο δημοσιογράφος ζήτησε από τον ηθοποιό – ευρωβουλευτή να σχολιάσει τις δηλώσεις που είχε κάνει για τις 25.000 ευρώ που λαμβάνει.

Γεωργούλης: Δεν παίρνω «μόνο» 20.000 ως ευρωβουλευτής, αλλά 25.000 ευρώ!  

Ο Αλέξης Γεωργούλης διευκρίνισε πως αυτά τα χρήματα είναι για τα έξοδα του πολιτικού του γραφείου και μεταξύ σοβαρού και αστείου ζήτησε από τον δημοσιογράφο να παραιτηθεί. «Αν έχεις λάθος, εσύ να χάσεις τη δουλειά σου, να παραιτηθείς» και οι τόνοι στο τηλεοπτικό πλατό ανέβηκαν.

Τσουρός: Οι on air εξηγήσεις για τον καβγά με τον Γεωργούλη

«Δεν πιστεύω ποτέ ότι ο Αλέξης θα είχε την απαίτηση να παραιτηθεί ο Κώστας αν είχε λάθος, ούτε ο Κώστας να παραιτηθεί ο ευρωβουλευτής από τη θέση του. Το διαχειρίστηκα με ψυχραιμία και με τη διάθεση να το λήξω όσο πιο γρήγορα γινόταν. Δεν ήθελα ούτε ο Κώστας να νιώσει άβολα, αλλά δεν έπρεπε να ξεχάσω ότι είμαι και οικοδέσποινα και εκείνη τη στιγμή φιλοξενώ έναν άνθρωπο. Δεν έγινε τίποτα κακό. Μιλήσαν μεταξύ τους και για πολύ ώρα το βράδυ στο τηλέφωνο.», ανέφερε η παρουσιάστρια  στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρω1νό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top