Πέθανε από κορωνοϊό ο εμπνευστής του «River Party» της Καστοριάς

«Ήταν ένας δραστήριος και υγιής άνθρωπος» δήλωσε ο Δήμαρχος Νεστορίου

Η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Κουτσομύτη στα 57 του χρόνια....λύγισε την Καστοριά. Ήταν ο άνθρωπος που τη δεκαετία του '70... κατάφερε την αναβίωση του river party, στο Νεστόριο, όταν ο θεσμός είχε πια... χάσει την αίγλη του. Σ΄ αυτόν χρωστάμε το...μεγαλύτερο  μουσικο-κατασκηνωτικό φεστιβάλ της Ελλάδας, έτσι όπως είναι σήμερα...

Πέθανε από κορωνοϊό ο τραγουδιστής που μεγάλωσε γενιές Ελλήνων στο Λονδίνο

«Δούλεψε αρκετά χρόνια πάνω σ αυτό , το έστησε , πρόβαλε την περιοχή  μας, έφερε κόσμο στον τόπο μας, γνωρίσαμε και μας γνώρισαν και πραγματικά είναι τεράστια απώλεια για μας αυτός ο άνθρωπος. Δεν ξέρω , δεν μπορώ να διανοηθώ πως αυτός ο νέος, δραστήριος , υγιής άνθρωπος χάθηκε από αυτόν τον ιό» δήλωσε ο δήμαρχος Νεστορίου, Χρήστος Γκοσλιόπουλος.

Ο Δημήτρης Κουτσομύτης τη δεκαετία του ’90 αναζήτησε το επαγγελματικό του μέλλον στο Οσλο της Νορβηγίας, όπου έσβησε, χτυπημένος από τον κορωνοιό. Τραγική ειρωνεία: ήταν από τους ανθρώπους που πρόσεχε. 

Μιλώντας στο central news της Καστοριάς, τον περασμένο Απρίλιο, δήλωνε υπέρμαχος του "μένουμε σπίτι". 

«Δεν έχει μαγκιές και τέτοια , μένουμε σπίτι! Δεν ξέρεις τι σου βγαίνει , δηλαδή δεν υπάρχει εγγύηση, δηλαδή, ότι  εγώ θα ζήσω κι αν με πιάσει . Γι αυτό καλύτερα ακλουθούμε τα μέτρα» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star εδώ 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top