Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Μιλά πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Πηλαδάκη

Το νεαρό μοντέλο έκανε χειρουργείο μέσα στο lockdown

Από τον περασμένο Απρίλιο έχουν βγει στη δημοσιότητα φωτογραφίες του νέου ζευγαριού, του Κώστα Πηλαδάκη και της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου!

Οι δυο τους δεν έχουν μιλήσει ποτέ δημόσια για τη σχέση τους, αλλά το καλοκαίρι πολλές ήταν οι paparazzi φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τις διακοπές τους στα νησιά.Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - Κώστας Πηλαδάκης

Η Ναυσικά για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον επιχειρηματία στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη. «Είμαστε τέλεια, πάρα πολύ καλά, συζούμε. Όλα είναι μια χαρά», είπε.

Το νεαρό μοντέλο, που κυκλοφορεί με πατερίτσες, μίλησε ακόμα και για την επέμβαση που χρειάστηκε να υποβληθεί μέσα στο lockdown.

«Είχα πάθει ολική ρήξη χιαστού πριν από έναν χρόνο. Οπότε τώρα, με το lockdown, που είχα ελεύθερο χρόνο, θεώρησα πως έπρεπε να γίνει η επέμβαση γιατί με περιόριζε πάρα πολύ. Δεν μπορούσα να γυμναστώ, είχα πρόβλημα με τη δουλειά μου γιατί χρειάζεται να φοράω και τακούνια. Τώρα κυκλοφορώ με πατερίτσα. Πρέπει καθημερινά να υποβάλλομαι σε φυσικοθεραπεία, ενώ για ένα διάστημα φορούσα και νάρθηκα. Ταλαιπωρούμαι ακόμα, θα ξεκινήσω όμως σιγά-σιγά τις δουλίτσες μου στο Instagram. Προς το παρόν, δε μπορώ να κάνω και κάτι άλλο.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top