Διάσημοι Έλληνες που... πάσχουν από το σύνδρομο του Ντόριαν Γκρέι!

Μάθετε τις πραγματικές ηλικίες των επωνύμων

Είναι… ευλογημένοι να μην τους φαίνεται με τίποτα η πραγματική τους ηλικία, είτε έχουν «πειραχτεί» είτε όχι.

Εξάλλου η σόουμπιζ επιθυμεί οι εκπρόσωποί της να φαίνονται πάντα νέοι και φρέσκοι, άσχετα από την πολυετή πορεία που μπορεί να έχουν στο θέατρο, το τραγούδι ή την τηλεόραση.

Αυτοί είναι οι 10 Έλληνες celebrities στους οποίους ο χρόνος έχει υπάρξει ιδιαίτερα γενναιόδωρος. Που αν ο Όσκαρ Γουάιλντ ζούσε θα τους έχριζε πρωταγωνιστές στο διάσημο βιβλίο του «Το πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι».

Μιμή Ντενίση

Μιμή Ντενίση, 71 ετών

Όσα χρόνια κι αν περάσουν θα παραμένει μία από τις πιο γοητευτικές γυναίκες του ελληνικού θεάτρου. Με καταγωγή από τη Λαμία, η Μιμή Ντενίση, δε φέρνει καθόλου σε μια γυναίκα 71 ετών.

Η Ελένη Φιλίνη ποζάρει με hot μπικίνι και «κόβει» την ανάσα!

Ελένη Φιλίνη

Ελένη Φιλίνη, 66 ετών

Γεννήθηκε στην Κόρινθο στις 15 Μαΐου του 1958 κι από τα τέλη της δεκαετίας του ’70 διέπρεψε στο μόντελινγκ αλλά και τον κινηματογράφο. Τη δεκαετία του ’80 αναδείχθηκε «βασίλισσα» της βιντεοκασέτας και λίγο μετά της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Λάμπης Λιβιεράτος

Λάμπης Λιβιεράτος, 58 ετών

Υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους καρδιοκατακτητές του τραγουδιού και απέκτησε δυο πανέμορφες κόρες με το μοντέλο Εύη Αδάμ. Γεννημένος το 1966, ο Λάμπης Λιβιεράτος είναι πλέον 58 ετών κι ας φαίνεται το πολύ σαραντάρης!

Παντελής Καναράκης

Παντελής Καναράκης, 57 ετών

Σίγουρα δε μοιάζει με τίποτα σε έναν άνδρα που διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής του. Ο γνωστός κωμικός Παντελής Καναράκης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1967. Στις 02 Οκτωβρίου του 2023 έγινε 57 ετών!

Σάκης Ρουβάς

Σάκης Ρουβάς, 52 ετών

Από όταν τραγουδούσε το «1992» έχουν περάσει 31 χρόνια. Από τότε αναδείχθηκε στον απόλυτο ποπ σταρ της χώρας και σε πρότυπο οικογενειάρχη.

Γιώργος Καπουτζίδης: «Ενέπνευσα κόσμο. Πήρα πάρα πολύ ωραία μηνύματα!»

Γιώργος Καπουτζίδης

Γιώργος Καπουτζίδης, 52 ετών

Ακόμα τον έχουμε στο μυαλό μας ως τον «Σπύρο» από το «Παρά Πέντε». Η ηλικία του έχει κολλήσει κάπου εκεί γύρω στα τριάντα, παρότι ο Σερραίος καλλιτέχνης είναι πλέον 52 χρόνων.

Μαρία Σολωμού

Μαρία Σολωμού,50 ετών

Όσα χρόνια κι αν περάσουν η Μαρία Σολωμού θα συνεχίσει να έχει το κορμί και την ενέργεια 20άρας. Η ταλαντούχας ηθοποιός που είναι μαμά ενός έφηβου αγοριού τον περασμένο Οκτώβριο έσβησε τα 49 κεράκια στην τούρτα γενεθλίων της.

Δήμητρα Ματσούκα

Δήμητρα Ματσούκα, 50 ετών

Θα είναι το αιώνιο θηλυκό της υποκριτικής όσα χρόνια κι αν περάσουν. Σχεδόν 20 χρόνια μετά το «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» η Δήμητρα Ματσούκα το έχει ρίξει στο… ποιοτικό θέατρο, με τον χρόνο να τη σιγοντάρει. Προφανώς είναι κι αυτός φανατικός της θαυμαστής.

Αθηναΐς Νέγκα

Αθηναΐς Νέγκα, 50 ετών

Δημοσιογράφος, παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός και πολύ, πολύ νεότερη από όσο φαίνεται. Η Αθηναΐς Νέγκα εκτός από μητέρα δύο παιδιών, έχει και 50 έτη στην ταυτότητά της, κάτι που δε φαίνεται με τίποτα στον καθρέφτη της!

Γενέθλια για τη Νικολέττα Καρρά - Τα πόσα έκλεισε;

Νικολέττα Καρρά

Νικολέττα Καρρά, 45 ετών

Εδώ και μια δεκαπενταετία που βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας είναι σαν να μην έχει περάσει από πάνω της μια μέρα. Σήμερα, στα 45 της η ηθοποιός Νικολέττα Καρρά, είναι πιο εντυπωσιακή και όμορφη από ποτέ. Αν και διαζευγμένη, η μελαχρινή καλλονή έχει στα πόδια της όλους τους άντρες!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top