Γνωστός τραγουδιστής αρνείται να φορέσει μάσκα και το λέει δημόσια

Είναι δύσπιστος σχετικά με τον κορωνοϊό

Όσα είπε ο κ. Σκέρτσος στο κεντρικό δελτίο του Star για τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα

Ότι δεν πιστεύει στον κορωνοϊό και δε φορά μάσκα προστασίας όπως επιβάλλεται από τις Αρχές εξομολογήθηκε ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος.

Βαγγέλης Κονιτόπουλος κορωνοϊός

Βαγγέλης Κονιτόπουλος/ NDP Photo

«Η αλήθεια είναι ότι εμάς τους μουσικούς μας έχουν σε καραντίνα από τις αρχές Μαρτίου. Μετράμε ήδη 8 μήνες και συνεχίζουμε. Ας αναλογιστούμε πώς ζούμε και περισσότερο οι μουσικοί και όλα τα άλλα τα επαγγέλματα  γύρω από εμάς, τα οποία είναι πάρα πολλά.

Το χειρότερο είναι ότι ενώ οι περισσότεροι από εμάς δεν πήραμε τίποτα από αυτά που εξήγγειλε η κυβέρνηση σαν βοήθεια, καλούμαστε να πληρώσουμε όλες μας τις υποχρεώσεις στο κράτος. Και φυσικά είναι αδύνατον. Κανείς δε θα κόψει το φαγητό από τα παιδιά του για να το δώσει στο κράτος. Εγώ πιστεύω ότι ναι μεν υπάρχει κορωνοϊός, αλλά έχουμε ένα ποντίκι που το παρουσιάζουν σαν ελέφαντα.

Όσο γι’ αυτούς που πεθαίνουν, ο ίδιος ο κ. Τσιόδρας έχει αναγνωρίσει ότι το 95% που πεθαίνουν έχουν πάρα πολλά νοσήματα, που για μένα, επειδή πιστεύω στο «ό,τι γράφει δεν ξεγράφει», έτσι κι αλλιώς αυτοί οι άνθρωποι που πέθαναν, θα πέθαιναν την ίδια στιγμή και ώρα, ακόμη και να μην υπήρχε ο κορωνοϊός.

Εγώ δε φοβάμαι τον κορωνοϊό, φοβάμαι τα πρόστιμα. Δε φοράω μάσκα γιατί δεν το πιστεύω. Μπορεί να έχω περάσει κορωνοϊό και να μην το ξέρω», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός μουσικός στην εφημερίδα ‘’On Time’’.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top