Δύσκολες ώρες για τη Μικαέλα Φωτιάδη - «Έχασε» αγαπημένο της πρόσωπο

Το τρυφερό video που δημοσίευσε

Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τη Μικαέλα Φωτιάδη, η οποία βίωσε μια τεράστια απώλεια. Η πρώην παίκτρια του GNTM 1, Σταρ Ελλάς και νυν παίκτρια του My Style Rocks «έχασε» την πολυαγαπημένη της γιαγιά την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής.

Τη δυσάρεστη είδηση αποκάλυψε η ίδια στα social media δημοσιεύοντας ένα άκρως συγκινητικό βίντεο μαζί με την «καλύτερη γιαγιά του κόσμου».

μικαελα φωτιαδη εχασε τη γιαγιά της πένθος

Η Μικαέλα Φωτιάδη στο πλατό του ''My Style Rocks''

«Γιόρταζα χωρίς να ξέρω ότι είχες φύγει, δε θέλανε να το μάθω όταν χόρευα και διασκέδαζα στο πλατό.. να μη μου το χαλάσουν, μα χάλασε! 8 Νοεμβρίου θα είναι μια μαύρη μέρα πλέον για εμένα. Έφυγες, στην γιορτή των Αρχαγγέλων, γιατί ήσουν ένας Άγγελος στη Γη και τώρα έφυγες για το πιο μακρύ ταξίδι..

Είμαι τυχερή που σε γνώρισε ο γιος μου, που τον αγκάλιαζες και σου έλεγε “oma” και έλαμπες, ήθελες να δεις τον γιο σου Παππού και χαίρομαι τόσο πολύ που έγινε πριν φύγεις Σε αποχαιρετώ με το τραγούδι μας όσο και να μην θέλω να το πιστέψω, μα δεν θα σε ξαναδώ ποτέ… Έλα στα όνειρά μου γιαγιά να σε βλέπω έστω εκεί.

Σε περιμένω..Ich liebe dich omi. Και όπως λέει και το τραγούδι: “Γιαγιά μου αγαπημένη, γιαγιά μου γλυκιά. Αχ αν δεν είχα εσένα γιαγιάκα μου, θα ήταν ο κόσμος τόσο στενάχωρος και άδειος αν δεν υπήρχες εσύ... έχω την καλύτερη γιαγιά”.

Τώρα δεν υπάρχεις πια... και "είχα" την καλύτερη γιαγιά.. 08.11.20», έγραψε η Μικαέλα Φωτιάδη κάτω από το τρυφερό βίντεο που δημοσίευσε.

Να θυμίσουμε ότι πριν μερικούς μήνες και ο πρώην σύντροφος της Μικαέλας Φωτιάδη κι επίσης μοντέλο, Γιάννης Μπορμπόκης, είχε «χάσει» την αγαπημένη του γιαγιά.

Δύσκολες ώρες για γνωστό Έλληνα μοντέλο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top