Δύσκολες ώρες για γνωστό Έλληνα μοντέλο!

«Έχασε» πολύ αγαπημένο του πρόσωπο

Ο πρώην σύντροφος της Μικαέλας Φωτιάδη από το GNTM κι επίσης μοντέλο, Γιάννης Μπορμπόκης, βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές, καθώς «έχασε» την αγαπημένη του γιαγιά.

Φωτιάδη - Σπυριλιώτης: Πρώτη δημόσια εμφάνιση για το ερωτευμένο ζευγάρι!
«Έχω χωρίσει!»: Η Μικαέλα Φωτιάδη το παραδέχτηκε στις κάμερες!

Την ανακοίνωση της θλιβερής είδησης έκανε ο ίδιος με μια ανάρτησή του στο Instagram και ένα συγκινητικό μήνυμα για εκείνη.

«Καλό Ταξίδι Γιαγιάκα Μου! Σ’αγαπώ Πολύ Και Θα Σε Αγαπώ Πολύ, Δε Θα Ξεχάσω Ποτέ. Το Πως Ήθελες Να Μας Φροντίσεις Κάθε Φορά Που Ερχόμασταν, Να Μας Φιλέψεις Να Μας Αγκαλιάσεις Να Μας Κάνεις Ελληνικό Καφέ Να Πιούμε Στη Βεράντα Σου, Να Μας Κοιμήσεις Να Μας Κεράσεις Σάντουιτς Με Σουτζουκάκια! Καλό Ταξίδι Γιαγιάκα Μου, Σ’αγαπάω! Τώρα Ξανά Ήρθε Η Ώρα Να Κάνεις Εσύ Αγκαλίτσες Τον Παππού Μου Και Φιλάκια. Θυμάμαι Που Μας Έλεγες Να Κάνουμε Αγκαλίτσες Και Να Αγαπιόμαστε. Να Αγαπιέστε Έλεγες! Να Δώσεις Φιλάκια Και Αγκαλίτσες Στον Παππού Και Από Εμάς! Να Τους Λες Τα Αστεία Και Τις Πλάκες Που Μας Έλεγες Εμάς. Να Γελάνε Όλοι Εκεί Πάνω! Σ’αγαπάμε Πολύ Γιαγιάκα Μου Καλό Ταξίδι» έγραψε φανερά στεναχωρημένος ο Γιάννης Μπορμπόκης.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Καλό Ταξίδι Γιαγιάκα Μου!❤️ Σ’αγαπώ Πολύ Και Θα Σε Αγαπώ Πολύ, Δεν Θα Ξεχάσω Ποτέ Το Πως Ήθελες Να Μας Φροντίσεις Κάθε Φορά Που Ερχόμασταν, Να Μας Φιλέψεις Να Μας Αγκαλιάσεις Να Μας Κάνεις Ελληνικό Καφέ Να Πιούμε Στη Βεράντα Σου, Να Μας Κοιμήσεις Να Μας Κεράσεις Σάντουιτς Με Σουτζουκάκια! Καλό Ταξίδι Γιαγιάκα Μου, Σ’αγαπάω!❤️ Τώρα Ξανά Ήρθε Η Ώρα Να Κάνεις Εσύ Αγκαλίτσες Τον Παππού Μου 😉Και Φιλάκια 🤗 Θυμάμαι Που Μας Έλεγες Να Κάνουμε Αγκαλίτσες Και Να Αγαπιέμαστε Να Αγαπίεστε Έλεγες!🥰 Να Δώσεις Φιλάκια Και Αγκαλίτσες Στον Παππού Και Από Εμάς! Να Τους Λες Τα Αστεία Και Τις Πλάκες Που Μας Έλεγες Εμάς Να Γελάνε Όλοι Εκεί Πάνω! Σ’αγαπάμε Πολύ Γιαγιάκα Μου Καλό Ταξίδι. . .🙏🏻❤️😘

A post shared by borbokis (@borbokis) on


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top