Αποκλειστικά πλάνα - Πώς γιόρτασε τα 81α γενέθλιά της η Μάρθα Καραγιάννη

Οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι είναι καλά στην υγεία της

Τα 81 της χρόνια έκλεισε την περασμένη Παρασκευή 06 Νοεμβρίου η σπουδαία ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου, Μάρθα Καραγιάννη

Ντόρα Δούμα για Μάρθα Καραγιάννη: «Η Μάρθα είναι μια χαρά στην υγεία της!»

Όπως είδαμε στα αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η αγαπημένη πρωταγωνίστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της με λίγους και καλούς φίλους, ενώ η Ντόρα Δούμα, που στέκεται πάντοτε στο πλευρό της, πόσταρε στο Facebook φωτογραφία από τη γιορτή τους.

Μάρθα Καραγιάννη

Κόντρα στα όσα είχε ισχυριστεί ο Νίκος Μουρατίδης ότι η ηθοποιός δεν είναι καθόλου καλά στην υγεία της, είναι κλινήρης, δεν μπορεί να μιλήσει και να σιτιστεί, η φίλη και συγκάτοικος της Μάρθας Καραγιάννη δημοσίευσε ενσταντανέ, όπου φαίνεται η αγαπημένη ηθοποιός να ποζάρει χαμογελαστή γράφοντας: «Αυτοί είναι οι δικοί μας άνθρωποι και ήρθαν για λίγο να γιορτάσουμε την αγαπημένη μας Μαρθούλα!». 

Παρά τα χαμόγελα, όπως είναι λογικό και μετά την αφαίρεση της χολής που έκανε η σταρ του ελληνικού κινηματογράφου τον περασμένο Φεβρουάριο είναι αρκετά ταλαιπωρημένη, κάτι που αποτυπώνεται και στην εξωτερική της εμφάνιση. Στις αρχές του 2020 η 80χρονη τότε ηθοποιός είχε κάνει απαστράπτουσα «ποδαρικό» στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, στην τελευταία της συνέντευξη όπως είχε δηλώσει η ίδια.

Η Μαρία Κορινθίου είχε μιλήσει για την «κυρία Μάρθα» στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Νίκος Μουρατίδης: «Έχει διώξει φίλους από το περιβάλλον της Μ. Καραγιάννη»

Την ημέρα των γενεθλίων της, εκτός από την Ντόρα Δούμα, μαζί της ήταν ο θεατρικός επιχειρηματίας Μάρκος Τάγαρης και η σύζυγός του Ελεάνα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top