Νίκος Μουρατίδης: «Έχει διώξει φίλους από το περιβάλλον της Μ. Καραγιάννη»

Οι νέοι ισχυρισμοί του ραδιοφωνικού παραγωγού για τη μεγάλη ηθοποιό

Ντόρος έχει δημιουργηθεί από το πρωί της Τρίτης γύρω από την κατάσταση υγείας της Μάρθας Καραγιάννη. Αυτό συνέβη μετά από δημοσίευμα του Νίκου Μουρατίδη που ανέφερε ότι η μεγάλη ηθοποιός είναι κλινήρης, δε μιλάει και την ταΐζουν.

Την είδηση διέψευσε η στενή φίλη της κινηματογραφικής σταρ, Ντόρα Δούμα, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» λίγη ώρα μετά, ωστόσο ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής εμμένει σε όσα είπε.

Ντόρα Δούμα για Μάρθα Καραγιάννη: «Η Μάρθα είναι μια χαρά στην υγεία της!»

Το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε καλεσμένος στο «Πάμε Δανάη!», ο οποίος εξήγησε τι ακριβώς συνέβη μετά την ανάρτηση του για τη Μάρθα Καραγιάννη.

Μάρθα Καραγιάννη Ντόρα Δούμα

Στενή φιλία συνδέει τη Μάρθα Καραγιάννη με τη Ντόρα Δούμα εδώ και πολλά χρόνια /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Έμαθα από πολύ έμπειρη πηγή ότι η Μάρθα Καραγιάννη δεν είναι καλά. Και είναι φυσικό για έναν άνθρωπο που είναι 80 ετών και έχει κάνει δύο χειρουργεία, έχει ταλαιπωρηθεί δηλαδή μέσα στη χρονιά, ότι κάτι δεν πάει καλά. Μαθαίνω λοιπόν ότι δεν είναι καλά. Και γράφω ένα μικρό και σεμνό “η Μάρθα δεν είναι καλά, μια προσευχή από όλους μας για να γίνει καλά κλπ…”» είπε αρχικά.

«Με πήρε αυτή η κυρία που έχει στο σπίτι, η συγκάτοικός της, εν ώρα εκπομπής στο ραδιόφωνο, ουρλιάζοντας “το κατάπτυστο αυτό που γράψατε”. Λέω τι έγραψα κατάπτυστο; Ότι κάνουμε μια προσευχή και την αγαπάμε, είναι κατάπτυστο; “Κατεβάστε το αμέσως, ποιος σας είπε αυτές τις κακοήθειες;” μου λέει και της απαντώ ότι δεν μπορώ να αποκαλύψω την πηγή μου. Κίνησε γη και ουρανό, βγήκε στις τηλεοράσεις κι έγινε σούσουρο» εξήγησε στη συνέχεια. 

Μάρθα Καραγιάννη: Η επίσκεψη της Κατσαβού και του Φοίβου στο σπίτι της

«Το τι μηνύματα μου έχουν έρθει από ανθρώπους, τους οποίους αυτή η συγκεκριμένη κυρία τους έχει διώξει από το περιβάλλον της Μάρθας, φίλοι παλιοί της Μάρθας, αλλά αυτή τους έχει κάνει πέρα. Μέχρι άνθρωποι ηθοποιοί παλιοί του κινηματογράφου που ξέρουν και με πήραν και μου είπαν “έτσι είναι τα πράγματα, δεν είναι καλά η Μάρθα”. Έχει το δικαίωμα κάποιος, ο οποίος είναι μέσα στο σπίτι, συγκάτοικος, να κάνει όλη αυτή την ίντριγκα; Δεν το κάναμε από κακία, είπαμε “μια προσευχή για τη Μάρθα”. Δεν ξέρω γιατί έγινε όλο αυτό το πράγμα και δεν ξέρω τι κρύβεται από πίσω. Αυτή η γυναίκα συστήνεται ως συγκάτοικος», αποκάλυψε ο Νίκος Μουρατίδης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top