Ντόρα Δούμα για Μάρθα Καραγιάννη: «Η Μάρθα είναι μια χαρά στην υγεία της!»

Διαψεύδει τις φήμες για την κλονισμένη υγεία της η ηθοποιός

Ένα δημοσίευμα που αναφέρει ότι η κατάσταση υγείας της Μάρθας Καραγιάννη έχει επιδεινωθεί και πως έκείνη πλέον δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί, διέψευσε η ίδια η ηθοποιός το μεσημέρι της Τρίτης μέσα από την εκπομπή του STAR, «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Μάρθα Καραγιάννη υγεία αλήθειες με τη ζήνα

Η 80χρονη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου είπε χαρακτηριστικά: «Τι να απαντήσω τώρα στις βλακείες;», ενώ η Ζήνα Κουτσελίνη πρόσθεσε πως πριν από λίγο καιρό είχαν δειπνίσει μαζί σε εστιατόριο στο Κολωνάκι και η Καραγιάννη φαινόταν μια χαρά, υγιέστατη!

Η συγκάτοικος και καλλητή φίλη της Μάρθας Καραγιάννη, Ντόρα Δούμα, η οποία βρισκόταν δίπλα της την ώρα της τηλεφωνικής σύνδεσης με την εκπομπή θέλησε να προσθέσει: «Η Μάρθα είναι μια χαρά. Εν μέσω κορωνοϊού δεν μπορούμε να βγαίνουμε έξω στο δρόμο, για να βλέπουν ότι η Μάρθα είναι καλά. Εγώ ξέρω ότι οι δημοσιογράφοι, όταν έχουν μια πληροφορία το διασταυρώνουν. Ο δημοσιογράφος που αναπαρήγαγε αυτό το δημοσίευμα δεν πήρε τηλέφωνο και είπε ότι δεν το είχε. Το τηλέφωνο της Μάρθας Καραγιάννη το γνωρίζει όλη η Ελλάδα». 

Τέλος, η Ντόρα Δούμα έκανε έκκληση να κατέβουν από το διαδίκτυο όλα τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η Μάρθα Καραγιάννη δεν είναι καλά στην υγεία της, καθώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει!

Το δημοσίευμα του Μουρατίδη που... άναψε φωτιές!

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Νίκος Μουρατίδης το πρωί της Τρίτης στο site του nikosonline.gr, η αγαπημένη ηθοποιός περνάει δύσκολα αφού αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας με την κατάστασή της να έχει επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα.

Λόγω της κατάστασης της υγείας της πλέον βρίσκεται συνέχεια στο κρεβάτι, χωρίς να αναγνωρίζει κανέναν και ξυπνάει μόνο για να την ταΐσουν!

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top